Flaş kripto para haberleri: Max Keizer Bitcoin yorumu, TRON Coin yakma, XRP, ETH ve daha fazlası…
Flaş kripto para haberleri: Max Keizer Bitcoin yorumu, TRON Coin yakma, XRP, ETH ve daha fazlası…

Flaş kripto para haberleri: Kurumsal yatırımcılar sektörde, XRP genişliyor ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal yatırımcılar için yeni bir ticaret masasından XRP’nin genişletilmesine kadar, burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Kripto para haberleri

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Coinbase, kurumsal yatırımcılar için yeni tezgah üstü (OTC) kripto ticaret masasını piyasaya sürdü. Bu yatırımcıların, genellikle bir yatırım bankası ve müşterileri arasında gerçekleşen sabit bir fiyatla büyük yatırımlar yapmalarını sağlar. Cheddar tarafından bildirildiği üzere, ticaret masası şu anda BTC, ETH, BCH, LTC, ZRX, BAT ve ETH sunuyor.

Ripple ve XRP haberleri

University of Texas’taki McCombs School of Business, Ripple’ın kampüs tabanlı Blockchain Initiative’ı ile çalışıyor. Bu arada, Londra merkezli popüler kripto-fiat borsası Skrill, XRP’yi satın alma ve satma için kullanılan kripto paralar listesine ekledi.

Ethereum ve MakerDAO haberleri

https://twitter.com/longhashdata/status/1067812275476525056

Long Hash’a göre, Ethereum’un toplam tedarikinin %1,4’ünden fazlası, şimdi MakerDAO akıllı sözleşmelerinde kilitlendi. MakerDAO, ABD dolarına bağlı olan ve Ether destekli krediler için kullanılan merkezi olmayan bir stablecoin olan Dai’nin kurucusu.

EOS haberleri

EOS‘un kurucuları ağa gelen bir dizi “devrim niteliğinde yeni ürünleri” açıklıyor. Ancak yeni bir yol haritasına yönelik talepler, yakın zamanda yerine getirilmeyecek gibi görünüyor.

TRON haberleri

Justin Sun with TRON

Bad Crypto Podcast, TRON kurucusu ve CEO’su Justin Sun ile yeni bir röportaj yayınladı. Görüşme, şirketin yeni bir merkezi olmayan uygulama dalgası oluşturma planlarına odaklanıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin