Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...
Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...

Flaş kripto para haberleri: Kurumsal kripto çılgınlığı, sektördeki ETF ve ETP gelişmeleri ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal bir kripto çılgınlığından TRON ağındaki büyük bir güncellemeye kadar, burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Piyasadaki FUD dalgası, Bitcoin (BTC) satışlarını hızlandırıyor

24 Kasım’da yayınlanan bir podcast’de, kriptoların annesi olarak bilinen SEC üyesi Hester Peirce, gelecekteki bir Bitcoin ETF’si  onayının “kesinlikle mümkün” olduğunu söyledi. Ayrıca Peirce, SEC’in genel olarak inovasyonu dikkatli bir şekilde ele aldığını ve vücudu koruduğunu hissettiğini ve ETF uygulamalarını onaylamaktan ziyade “frenleri koymanın” daha güvenli olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Peirce, SEC’in daha az temkinli olma ve projelerin başarısız olması durumunda eleştiriden endişe etmekten ziyade “inovasyonun ilerlemesine” izin vermenin bir yolunu bulması gerektiğini söylüyor.

Bitcoin, XRP, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin haberleri

Belirgin endüstri figürlerinden 2020 için Bitcoin fiyat tahminleri

Kurumsal yatırımcılar geçtiğimiz hafta İsviçre’nin SIX Borsası’nda piyasaya sürülen yeni Kripto ETP nedeniyle sektöre giriyor. Amun Crypto Basket Endeksi (HODL), şu anda mekandaki herhangi bir borsada işlem gören ürün ticareti hacmine sahip. Cirosu, günde yaklaşık 425.000 dolar ve gümüş, ham petrol ve altından daha fazla. Endeks, Bitcoin’e yatırılan varlıkların neredeyse yarısına sahipken, geriye kalan yarısı XRP, Ethereum ve Litecoin’den oluşuyor.

Stellar Lumens haberleri

https://twitter.com/coindelta_/status/1067007374467096577

Kripto para borsası Coindelta sadece Stellar’i (XLM) listeledi. Hindistan merkezli borsa, mevduat ve para çekme işlemlerinin etkinleştirildiğini ve paranın Hindistan rupisi ile satın alınabileceğini söyledi.

Ripple haberleri

Nasdaq Ripple (XRP) ile ortak olabilir mi?

Ripple destekli bir girişim, A serisi fonlamasını yaklaşık 12 milyon dolardan fazla para toplayarak tamamladı. Securitize, New York Menkul Kıymetler Borsası veya Nasdaq üzerindeki özel ve halka açık hisseleri tokenize etmek için Blockchain teknolojisinden yararlanarak menkul kıymetler sektörünü dönüştürmeyi amaçlıyor. Ripple’ın Xpring yatırım fonu, Coinbase Ventures ile birlikte projeye bilinmeyen bir miktar katkıda bulundu.

TRON  haberleri

TRON (TRX) günde 2 milyon dolarlık işlemleri ölçekleyebilir

TRON, DApp geliştirme konusunda yeni bir güncelleme yayınladı ve 20’den fazla desantralize uygulamanın artık TRON ağında çalışmakta olduğunu söylüyor.

Bitcoin SV (BSV) haberleri

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin Cash ağının bir forku olarak doğdu

İlk 10’da CoinMarketCap’ın görüntülediği yeni bir sanal para birimi var gibi görünüyor. Bitcoin SV (BSV) şu anda piyasa değeri 1,96 milyar dolar olan 7. büyük sanal para birimi. Şaşırtıcı bir şekilde, 9. pozisyona taşınan Tether’dan daha yüksek bir piyasa değerine sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin