Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Kripto Efsanesi Bitcoin’in atası geri dönüyor, XRP, TRON, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto öncüsünün yeni dijital para biriminden Bitcoin Cash için eşler arası bir ticaret platformuna kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Sonraki Bitcoin?

Kripto para Elixxir, platformun Bitcoin’e ve rakip dijital varlıklara kıyasla temel avantajlarını anlatan yeni bir video yayınladı. Elixxir, dijital para öncüsü olan David Chaum tarafından 1983’te, anonim dijital para birimi eCash’i geliştiren bir kriptografçı olarak, Bitcoin’lerin ortaya çıkmasından çeyrek asır önce kuruldu.

Chaum’a göre, yeni kripto para birimi saniyede 750.000 işlem gerçekleştirecek ve adsız işlemlere ve kuantum direncine sahip olacak. Elixxir ayrıca ulusal devletlerden büyük çaplı saldırılara karşı korunmak için tasarlandı.

Geçen Eylül ayında Ripple’in kurucu ortağı Chris Larsen, projeye ilk yatırımcı olarak katıldığını açıkladı. Basına göre, Larsen 5 milyon dolar yatırım yaptı.

Ethereum

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Haziran 2017 ile Şubat 2018 arasında Ether’i milyonlarca dolara sattığını doğruladı. Buterin, depoda bulunan varlıklarının, Buterin’in rezervlerini inceleyen Tetra kripto hedge fonunun kurucusu Alex Sunnarborg’a cevaben 30 milyon dolardan daha az değerde olduğunu belirtti.

Ripple ve XRP

Temel baz çifti olarak XRP’nin varlığı, CoinField Kanada Borsası işlemlerine kadar uzadı. Borsa, yakın gelecekte dijital varlık ile 130 yeni kripto para birleştirmeyi planladığını bildirdi.

Bu arada, Ripple şirketin Kansas Üniversitesi’ndeki Profesör Perry Alexander ile işbirliğini vurgulayan yeni bir rapor yayınladı. Ortaklık, Ripple University Blockchain Araştırma Girişimi’nin (UBRI) bir parçasıdır.

Litecoin

Litecoin kurucusu Charlie Lee, aylık bir kripto konuşma programı olan Magic Crypto Friends’in son bölümüne katılıyor.

Bu bölüm yeni merkezi olmayan Binance Exchange, JP Morgan Coin, Facebook Coin ve Lightning Network ile ilgili en son haberleri içeriyor.

Bitcoin Cash

Bitcoin.com’dan Roger Ver, Local Bitcoin Cash adında yeni bir eşler arası kripto borsası başlattığını bildirdi. Platform, kullanıcılara LocalBitcoins web sitesine benzer şekilde kripto verilerini değiştirmenin kolay bir yolunu sağlamak için tasarlandı.

TRON

OKEx ve Huobi Global kripto borsaları, TRON ağındaki yeni stablecoin USDT parasını destekleyeceklerini açıkladı. Kripto para 1:1 ABD dolarına bağlamak üzere tasarlandı, ancak yakın zamanda Teter depozito rezervlerinin bazen diğer varlıklardan oluşabileceğini gösterdi.

VeChain

VeChain, yöneticiler için en son mali raporunu yayımladı. Rapor, dahili çalışmanın şeffaflığını ve VeChain’deki tokenlerin dağılımını sağlamak için hazırlandı.

Raporda, Kasım 2018 ile Ocak 2019 arasında VeChain’de gerçekleşen yeni ortaklıklar ve işbirliği açıklanmakta.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin