Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Devasa Bitcoin balinalarının milyon dolarlık transferi! En güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar ve TRON haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devasa Bitcoin balinalarının 415 milyon dolar değerindeki toplam 76.519 BTC tansferinden, Ripple yetkilisinin önemli açıklamalarına kadar burada Kripto Para Haber’deki son dakika kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin (BTC) haberleri

Son 24 saatte, mevcut en büyük Bitcoin sahiplerinden bazıları 415 milyon dolar değerindeki toplam 76.519 BTC’yi transfer etti. CoinMarketCap’a göre toplu kripto hareketleri, piyasa 2 milyar dolarlık bir düşüş yaşandıktan hemen sonra başladı ve Bitcoin bir saatten az bir sürede 5.622 dolardan 5.492 dolara düştü. 19.000 BTC’lik yani 102 milyon dolar değerindeki en büyük transfer, bilinmeyen iki cüzdan arasında gerçekleşti.

Son gündeki en büyük dokuz Bitcoin transferinden sadece bir BTC partisi kripto para borsasına girdi ve bu balinanın 13,6 milyon dolar değerinde olan 2.520 BTC’yi satmaya niyetli olduğu belirtiliyor. Transferlerin geri kalanı bilinmeyen cüzdanlar arasında gerçekleşti. Transferlerin tam nedeni, güvenlik için basit bir hamle, tezgah üstü (OTC) bir ticaret veya başka bir amaç olsa bile gizemli kalıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’ın Güney Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika genel müdürü, Ripple’ın Dubai’deki son yuvarlak masa toplantısındaki sınır ötesi ödeme çözümlerinden bahsetti. Navin Gupta’ya göre, Ripple’ın temel görevi parayı basit bir e-posta olarak göndermenin en hızlı ve kolay yolu olmak.

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum Vakfı, Filecoin sahibi Protocol Labs ile işbirliği yapıyor. İki grup, Blockchain’lerin manipülasyon stratejileri ve saldırılardan korunmasına yardımcı olabilecek yeni bir kripto algoritması olan Verifiable Delay Function (VDF) oluşturmak için çalışacak.  

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Philadelphia’daki 2019 Penn Blockchain Konferansı’nda Litecoin ve kripto paraların geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında konuşuyor. Lee, ölçeklemede Blockchain çözümlerinin hala gerekli süre için hazır olmadığını söylüyor. Charlie Lee konuya yönelik şunları söyledi:

Henüz çözülmedi. Lightning Network hala beta halinde. Hala büyüyen acılar var. İkinci katman ve üçüncü katman çözümleriyle ölçeklendirmeyi çözmeye çalışıyoruz. Bu yıl koşuya çıkan başka bir boğaya girersek… tekrar yüksek ücretler göreceğiz.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Stellar’daki ekip çekirdek protokol güncellemesi yapmaya hazırlanıyor. Yükseltme kararlılık ve performans iyileştirmelerini içeriyor ve ayrıca ağ üzerindeki ücretlerde bir dizi değişiklik de uyguluyor.  Değişikliklerin tam listesini buradan kontrol edebilirsiniz. 

TRON (TRX) haberleri

TRON teknik direktörü Marcus Zhao, Mars Finance ile yaptığı röportajda yeni çıkan Sun Network hakkında yeni bilgiler sundu. İkinci katman ölçekleme çözümünün, BitTorrent üzerinde tokenize bir ödül sistemine güç sağlaması bekleniyor ve Marcus Zhao’ya göre, asıl amacı, TRON ağının akıllı sözleşme yürütme verimliliğinin yanı sıra, saniye başına işlem sayısını artırmak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin