Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü
Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü

Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin balinası harekete geçti! En güncel: Ripple, Ethereum, Litecoin, Stellar ve TRON haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev Bitcoin (BTC) balinasının 550 BTC’lik hareketinden, Ethereum’un yeni bir güncellemesine kadar burada Kripto Para Haber’deki son dakika haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin (BTC) haberleri

2016 yılında kripto para borsasından 100.000’den fazla Bitcoin çaldıktan sonra bir bilgisayar korsanı görünüşe göre, 550 BTC’nin transferine başladı. Reddit kullanıcısı Jankeldidi tarafından belirtildiği gibi 3 milyon dolar değerindeki çalıntı Bitcoin, 15 ayrı yeni adrese aktarıldı.


Kaynak: Blockchair

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum ölçeklendirme çözümü geliştiricisi Prysmatic Labs, Ethereum 2.0’da yeni bir güncelleme yayınladı. Prysmatic, Ethereum test ağındaki gelişimin hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple, Japon finans devi SBI Holdings’in CEO’su Yoshitaka Kitao’nun Ripple Yönetim Kurulu’na katılacağını söyledi. SBI, 2016 yılında ilk olarak Ripple’a yatırım yaptı ve Kitao, o zamandan beri sağlam bir Ripple ve XRP meraklısı.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee’nin Unchained podcast’i üzerine son röportajından bonus içeriği yayında.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Kripto para ödeme startup’ı  Wirex, Stellar ağında 26 stablecoin başlatıyor. Kripto varlıkları, euro, ABD doları, İngiliz sterlini, Hong Kong doları, Singapur doları ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli fiat para birimleri olarak belirlenecek.

TRON (TRX) haberleri

Kripto startup’ı  Swarm, şirketlere TRON Blockchian’de tokenize menkul kıymetler oluşturmanın kolay bir yolunu sunmak için TRON ile ortaklık kurduğunu belirtiyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin