Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Brian Kelly’nin Bitcoin baharı, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Potansiyel kripto kışının bitişinden, XRP kullanıcıları ile Coinbase arasındaki artan dramlara kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin ve kripto para haberleri

Kripto yatırım şirketi BKCM’nin kurucusu ve CEO’su Brian Kelly, şimdi uzun süredir devam eden Bitcoin ve kripto buzunun çözülmeye başladığına inanıyor. CNBC’nin Fast Money programına katılan Kelly, Bitcoin’in temellerinin güçlendiğini ve kurumsal yatırımların artığını söyledi. Kelly şunları ekledi:

Bence burada bir çözülmeye bakıyoruz, kripto kışını atlattık. Kripto ile ilgili olan gelişmelere baktığımızda, aslında bazı iyileştirici temeller görüyoruz. Bitcoin ağında oluşturulan adreslerin sayısına bakarsanız, Ocak ayının en az %20’si kadar fazla. Yani temelde, gelişmeyi görmeye başlıyorsunuz. Ayrıca bazı kurumsal ilgilerin arttığını görüyoruz. Fidelity gibi bazı yüksek profilli yatırımcılar ve fonlar, göze çarpıyor.

Ethereum haberleri

Ethereum odaklı koruma fonu Paradigma, Ethereum hakkındaki güncellemesini yayınladı. Yeni yazı, Constantinople yükseltilmesinin, çekirdek toplantıların, geliştirici araçlarının ve daha fazlasının bilgisini içeriyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin, sınır ötesi ödemeler dünyasını dönüştürmeye yönelik çabaları hakkında konuşmak için DC Blockchain Zirvesi 2019’da bir röportaj verdi.

Bu arada, Coinbase’deki bir dizi XRP kullanıcısı, şirketin bir hedef etiketi eklemeden XRP’yi kripto alışverişine transfer eden müşterilere yardım etmeyi reddettiğini söylüyor.

Hedef etiketleri, fonların doğru adrese gönderilmesini sağlamak için XRP’yi bir cüzdandan diğerine gönderirken girilmesi gereken bir sayı dizisidir. Gönderen bir etiket içermiyorsa, fonların izini sürmek zor – ancak imkansız değil – olabilir. Coinbase, XRP’nin bir hedef etiketi olmadan borsaya gönderildiği zaman “kalıcı olarak kaybedildiğini”, ancak diğer borsalarda sorun çıkmadıkça sorunu giderebileceğini söylüyor.

Litecoin haberleri

Litecoin’in geliştiricileri test için yeni bir çekirdek sürümü oluşturdu. Litecoin Core v0.17.1 yeni özellikler, hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve daha fazlasını içerir.

Yeni sürümde ayrıntılı bir genel bakışı buradan inceleyebilirsiniz.

Stellar Lumens haberleri

Agricultural startup ​​Bext360, Stellar’ı kullanacağını söylüyor. Forbes tarafından bildirildiği üzere, şirket organik pamuktan üretilen ürünlerin orijinalliğini sağlamak için Blockchain teknolojisini kullanmaya çalışıyor.

TRON haberleri

Malta merkezli OKEx, eşler arası fiat-to-crypto platformunda TRON’u yeni başlattı. Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash ve Tether mevcut listelenen kriptolar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin