Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?
Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve kripto devrimi engellenemez, XRP’nin piyasa değeri manipüle mi ediliyor ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto paraların G20 üzerindeki etkisinden XRP’deki bir CoinMarketCap tartışmasına kadar, kripto para dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte kaçırmamanız gereken flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Hong Kong merkezli kripto para borsası BTCC’nin kurucu ortağı, Bitcoin’in hükumet destekli fiat para biriminin tekelinde yavaş yavaş koptuğunu söylüyor. Dünya finans liderlerinin en son G20 toplantısı hakkındaki yeni bir tweette Bobby Lee, Bitcoin ve kripto devriminin artık geri dönülemez olduğuna inandığını vurguluyor.

Ripple ve XRP haberleri

CoinMarketCap, piyasa verileri sitesinin XRP’nin piyasa değerini yanlış hesapladığını söyleyen XRP topluluğunun üyelerinin iddialarına yanıt veriyor. Ripple’in kendi pazar stratejisti, CoinMarketCap’ın piyasa değerinin Ripple’ın sahip olduğu 55 milyar XRP’yi içermesi gerektiğini söyleyenlerle aynı fikirde.

Ethereum haberleri

Dünyanın en büyük Blockchain yazılım şirketi ConsenSys, Ethereum odaklı bir şirket

Ethereum blog gönderisindeki en son ConsenSys destekli haftalık raporu çıktı. Bu haftaki basında Gnosis, Mintable ve Aztec gibi birçok Ethereum tabanlı platformda yeni protokol güncellemeleri ve haberler yer alıyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar bu yıl aktif hesaplarda büyük bir artış kaydetti. Stellar Expert’den alınan veriler Stellar’ın 2018’de 162.847 hesapla başladığını ve şu anda 2 milyondan fazla aktif hesabı olduğunu gösteriyor.

NEO haberleri

Tencent

Çin’in teknoloji devi Tencent, NEO’nun Blockchain’indeki bir hatanın korsanlara token çalmak için bir yol verebileceğini söyledi. Blockmanity tarafından bildirildiği üzere, güvenlik laboratuvarı, node operatörlerinin sorunu düzeltmek için en son yükseltmeyi yüklemelerini öneriyor.

EOS haberleri

EOSBet, şu anda ağdaki ilk lisanslı Blockchain gamble DApp olduğunu söyledi. Şirket, Karayipli bir düzenleyici ajans olan Curaçao eGaming’den bir çevrimiçi kumar lisansı aldığını açıkladı.

TRON haberleri

TRON Vakfı, büyüyen Discord kanalını ağ üzerinde geliştiren geliştiricilerin sayısında bir artış olduğunu söyledi. Şirket, şu anda kanalda 1.000’den fazla kodlayıcının aktif olduğunu söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin