İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri
İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ve Ethereum balinaları harekette, Ripple ve TRON yeni bir borsada ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum balinalarından XRP ve TRON’un genişlemesine kadar burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun ve yatırımınıza değer katın.

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Bitcoin ve Ethereum haberleri

Balinalar ayı piyasasında kriptoya hazırlanıyorlar. Diar’ın yeni raporuna göre, Ethereum balinaları 2018’i tarihi bir ETH miktarını biriktirerek geçirdi. Diar raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Aktif ticaret balinaları, 2018’de devam eden ayı piyasasına rağmen, Ethereum’un tarihindeki herhangi bir zamandan daha fazla ETH biriktirdiler. Kasım ayında, yılın başlangıcına göre %80’lik bir artış var.

Bu sırada bir Bitcoin balinası, çeyrek milyar dolarlık BTC’yi  devretti. İşlem 66.233 BTC  yani yazım sırasında 265 milyon dolar değerinde. BTC’ler tahmini 44 dolarlık bir ücret karşılığında taşındı.

Ripple ve XRP haberleri

Kripto para borsası KuCoin, Bitcoin, Ethereum ve Tether dahil sekiz işlem çiftiyle XRP’yi platformuna ekledi. Bu arada Ripple, yeni röportajını Omni CEO’su Thomas McLeod ile yaptı. Omni, paylaşım-ekonomi platformu olan herkesin evlerinde günlük eşyaları XRP karşılığında başkalarına kiralamasına izin veriyor.

TRON haberleri

Kripto para borsası BitMart TRON’u (TRX) listeliyor. Şimdiye kadar, işlemin ne zaman başlayacağı veya hangi paraların eşleştirileceği ile ilgili bir tarih yok. CoinMarketCap’a göre, BitMart şu anda dünyanın 26. en büyük kripto para birimi borsası olarak sıralanıyor.

NEO haberleri

NEO'nun nOS projesi açıklandı

NEO’nun kurucu ortağı Erik Zhang, güvenlik firması Tencent’ten gelen yeni bir rapora yanıt veriyor. Bu raporda NEO Blockchain’inde, korsanlara token çalmak için bir yol gösterebilecek bir güvenlik açığı bulduğunu belirtiliyor. Coinness tarafından bildirildiği üzere Zhang, tipik NEO kullanıcılarının asla tehlikede olmadıklarını söylüyor.

IOTA haberleri

Yazılım ve donanım geliştirme şirketi Riddle&Code, IOTA’nın dağıtık defterini Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) yönlendirmek için tasarlanan ürün serisinde kullanacağını söylüyor. İki şirket, IOTA’nın Tangle’sinde işlem başlatmak için Riddle&Code’un Secure Element’ini kullanan bir donanım cihazında güvenli bir kimlik oluşturan teknolojilerinin entegrasyonunu göstereceklerini söylüyor. Örneğin, enerji tüketimini ölçmek için akıllı sayaç gibi herhangi bir cihaza bağlanabilir.

VeChain haberleri

VeChain, platformun derinlemesine teknik yönlerini tanıtan Deep Dive serisinin son bölümünü çıkardı. En son sürüm, mühendislerin VeChainThor Blockchain’ini inşa etmek için neye ihtiyaç duyduklarını inceliyor ve VeChain’in geliştiriciler için daha iyi altyapı ve rehberlik hizmetleri sunmayı nasıl planladığını ele alıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin