Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı
Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin hakkında çarpıcı bir teori, Ripple ve Ethereum için kritik bir olay ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tahmininden viral hale gelmiş olan bir teoriden, Ripple ve Ethereum için kritik olan bir olaya kadar burada Kripto Para Haber’deki en güncel haberlerle gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin haberleri

Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine nasıl çıkacağına dair bir teori Twitter’da viral hale geliyor.  B.Biddles ismini kullanan bir kripto yatırımcısı tarafından yayınlanan tahminde, “Bump-and-run-reversal” (BARR) adı verilen popüler bir hisse senedi alım satım göstergesi kullanılır. Bu, bir birikim fazını ve ardından aşağı doğru bir fiyat kaymasını ve daha sonra önceki yükseklere doğru bir dalgalanmayı vurguluyor.

CCN teorisinin analizine göre, BARR potansiyel bir Bitcoin koparma noktasına 6 bin 800 dolara işaret ediyor. Öte yandan Murad Mahmudov ayı piyasasının henüz bitmediğini tahmin ediyor. Trading View’da Mahmudov yeni gelen BTC rallisini yaklaşık 5.700 dolara kadar çıkardı. Ondan sonra Mahmudov, Bitcoin’in daha sonra 4.800 dolara çarpabileceğine inanıyor. Mahmudov, kripto topluluğunda Anthony Pompliano’nun Off the Chain podcast’indeki “nihai Bitcoin argümanını” ana hatlarıyla açıkladığı için tanındı. Ocak ayında analist, Bitcoin’in henüz dibi görmediğini ve 1.700 dolara düşebileceğini belirtti.

Ethereum ve Ripple (XRP) haberleri

Basit bir konu, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümleri oluşturma ve XRP ekosistemini genişletme konusundaki ilk çabalarına katılmasını engelledi. Twitter’da Buterin, 2013’te Ripple’a staj yapmak için başvurduğunu ancak başvurusunun reddedildiğini, çünkü Ripple’ın asgari şartı olan bir yıl yerine sadece dokuz ay civarında bir sektör tecrübesi bulunduğunu açıkladı.

https://twitter.com/brian_armstrong/status/1119121958640111616

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı’nın ortaklık koordinatörü Andrew Yang, LTC’yi anlamayı ümit eden herkes için bir dizi kaynak üretti. Yang, Litecoin’e giriş, cüzdanları anlama ve LTC’yi destekleyen teknolojiye genel bir bakış içeren The Lite School hakkında bir dizi kılavuz yayınladı.

Stellar haberleri

Stellar Kalkınma Vakfı, bir dizi yeni işe alım yapıldığını açıkladı.

TRON haberleri

TRON’un ağın merkezden dağıtık uygulama (DApp) ekosistemi hakkındaki son genel görüşü çıktı. Rapora göre, artık TRON’da 300’den fazla DApp çalışıyor.

Cardano haberleri

Cardano’nun arkasındaki şirket olan IOHK, Miami’deki son zirvesinden 17 saatten fazla çekim yaptı. Zirvede genel ajanda ve konuşmacıları buradan inceleyebilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin