Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini
Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin fiyatındaki spekülasyon, Ripple yetkilisinin iddiası, Ethereum ve TRON’un başarısı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto paraların kitlesel olarak benimsenmesinden Ethereum ve TRON’un başarısına kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

BitPay CEO’su Stephen Pair, Bitcoin ve kripto paraların kitlesel benimsenme konusunda giderek daha hızlı bir yol izlediğini düşünüyor. CNBC’ye verdiği yeni bir röportajda Pair, zaman çizelgesini yaklaşık üç ila beş yıl arasında kısalttığını ve Bitcoin’in söyledi. Ayrıca BitPay CEO’su, Bitcoin fiyatının büyük bir kısmının spekülasyon olduğunu söylüyor. BitPay CEO’su konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

BitPay’daki tezimiz, tüm dijital varlıkların ya da dijital varlıkların bir Blockchain’den verileceği. Ve sonra çoğu ödeme bir Blockchainüzerinde yapılacak. Ve bu gelecek için bir platform oluşturuyoruz. Bu yüzden sanırım üç ila beş yıllık zaman diliminde bir yere bakıyorsunuz. 10 yıl demiştim, ama şimdi bir restorana, bir perakende işletmesine gidene kadar üç ila beş yıl gibi bir süre olduğunu düşünüyorum.

Bitcoin fiyatına gelince, Pair uzun vadede bir rallinin olabileceğini belirtiyor ve ona göre gerçek değer her zaman benimsemeyi takip edecek. BitPay CEO’su konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Ben sadece ETF lansmanları değil, birçok katalizör olabileceğini düşünüyorum. Bizim işimizde yılda bir milyar dolardan fazla ödeme yapıyoruz. Bunun 10 milyar dolara, 100 milyar dolara ulaştığını görmek isterim. Ve kripto parayı kullanan müşteri tabanımız ile fiyatlar daha yüksek seviyelere taşınacak…

Ripple (XRP) ve Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ve Ripple’ın kurumsal gelişimden sorumlu başkan yardımcısı Kahina Van Dyke de kripto para biriminin kitlesel olarak kabul edildiğini belirtiyor. Zürih’teki Crypto ICO Zirvesi’nde, her ikisi de kripto paraların bir milyarlık bir kullanıcı tabanına ulaşacağını düşündüklerini belirttiler.

Ethereum haberleri

Justin Drake: Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.''

Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys, fiyat üzerindeki herhangi bir spekülasyona rağmen, Ethereum’un durumuna derinlemesine bir bakış sunuyor. ConsenSys konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bu yılın Haziran ayında, Ethereum raporunu yayınladık ve ağdaki bazı önemli verileri ve istatistikleri vurguladık. Altı ay sonra, 2018’in kapanışının yakınında, 2017’nin sonları arasındaki piyasa dalgalanmalarının Blockchain endüstrisinin popüler ilgisini tükettiği uzun bir “kripto-kış”ının sonundayız. Bununla birlikte, sayılara daha yakından bakıldığında, proje ve geliştiricilerle dolu, sağlam bir teknoloji ortaya çıkıyor ve yeni yıla doğru ilerlemiş bir kalkınma rotası ortaya çıkıyor.

Stellar Lumes haberleri

Stellar ekibi Stellar ekosistemindeki serisini sürdürüyor. Bir yeni mesaj Stellar toplum geliştirme fonu ile ilgili bir güncelleme sunuyor.

TRON haberleri

Tronscan’a göre, TRON’un nispeten yeni Blockchain’i 100 milyondan fazla işlem gerçekleştirdi. Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi toplam 105.118.916 işlem kaydedildi. DappRadar tarafından derlenen sayılar,  bir dizi kumar oyununun, ağ üzerindeki işlemlerde son zamanlarda meydana gelen artıştan büyük oranda sorumlu olduğunu gösteriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin