Flaş kripto para haberleri: Amazon’un kripto para uğraşı, tehlike altında olan kripto paralar, XRP, Ethereum, TRON, IOTA ve daha fazlası
Flaş kripto para haberleri: Amazon’un kripto para uğraşı, tehlike altında olan kripto paralar, XRP, Ethereum, TRON, IOTA ve daha fazlası

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin fiyatı 20x artacak, Ripple ürünlerine talep artıyor ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir uzmanın Bitcoin fiyatına yönelik çarpıcı fiyat tahmininden, Ripple’ın sınır ötesi genişlemesine kadar burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile yatırımınıza değer katın…

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Kripto yatırım şirketi Morgan Creek Digital’in CEO’su CNBC’ye, Bitcoin ve kripto paraların uzun vadede başarılı olacağına inandığını söyledi. Fast Money’de Mark Yusko, Bitcoin ağının gücü nedeniyle BTC’nin fiyatının önümüzdeki on yıl içinde mevcut değerinin 20 katına çıkaracağını düşünüyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın Avrupa düzenleyici ilişkileri başkanı Dan Morgan, Asya’daki şirketlerin Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisine en çok ilgi gösterdiklerini söyledi. Crypto Globe ile yeni bir röportajda Morgan, Güney Doğu Asya Ülkeleri Birliği’nde (ASEAN) likidite ile ilgili konuların büyük bir faktör olduğunu söyledi. Morgan konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Çok erken günlerde, ancak Asya pazarlarında talep açısından en büyük iştahı görüyoruz. Bu yüzden havale talebinde bulunalım, yazışma koridorları çok maliyetli olduğu için hizmet dışı kalmış koridorlar olsun… Yani, talep olduğunu hissediyoruz…

Ripple (XRP) Skrill desteğine kavuştu

Küresel likiditenin verimsiz yönetimi, dünya genelinde tüm bölgelerdeki sınır ötesi ödemeler için uzun zamandır bir engel oluşturdu. Ancak, bu sorun özellikle muhabir bankacılık tarafından büyük ölçüde hizmet dışı bırakılan Güney Doğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) bölgesinde öne çıkıyor. Sonuç olarak, bu ülkelerdeki sınır ötesi ödemeler verimsiz ve yüksek ücretlerle ödüllendiriliyor.

Ethereum haberleri

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, kripto ve Blockchain için pratik kullanım durumları konusundaki görüşlerini paylaşıyor. Buterin’e göre, ölçeklendirme çözümleri, teknolojiyi gelecekte bir dizi gerçek dünya uygulamaları için çok daha pratik hale getirecek.

Litecoin haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, kripto benimsemesi ve HTC’nin yeni Blockchain tabanlı telefonu Exodus hakkında bir etkinliğe katılacak. Lee, Finlandiya’nın Helsinki kentinde 4 Aralık’ta başlayan bir startup ​​etkinliği olan Slush’de konuşacak.

TRON ve EOS haberleri

https://twitter.com/mishalederman/status/1068990214306217986

Şu anda toplam 700.000’den fazla adres TRON ağında. TRON’un Blockchain’inin kilometre taşına ulaşması yaklaşık beş ay sürdü ve EOS’un önünde yaklaşık 150.000 kişi kaldı.

Cardano haberleri

Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson, Cardano Effect’inde Bitcoin’in gelecekteki yaşayabilirliği ve kriptonun gelişen mobil ödeme teknolojisine karşı rekabet etme yeteneğinden bahsediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin