Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri
Flaş kripto para haberleri: Dev Bitcoin, Ripple, Ethereum ve EOS balinaları harekette! En güncel: Cardano, Litecoin, TRON ve IOTA haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin boğası Tom Lee’den çok çarpıcı BTC tahmini geldi! En güncel: Ripple, Ethereum, Litecoin, IOTA, TRON ve Stellar haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası Tom Lee’den çok çarpıcı Bitcoin tahmininden, Ethereum tabanlı en popüler cüzdanlardan birinin genişlemesine kadar burada Kripto Para Haber’deki son dakika kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) ve kripto para haberleri

Fundstrat kurucu ortağı ve araştırma başkanı Tom Lee, kripto balinalarının Bitcoin’i sahne arkasındaki büyük sayılarda satın aldıklarını söylüyor. CNBC’nin Futures Now programı ile yeni bir röportajda Lee, derin cepleri olan yatırımcılar için tezgah üstü (OTC) alım satım masalarının, yeni müşterilerde ve müşteri başına alım satım aktivitesi miktarında bir artış rapor ettiğini belirtti. Tom Lee şunları söyledi:

OTC brokerlerini araştırdık. Kurumsal yatırımcıların kripto ticareti konusunda çok önemlidirler. Ve evrensel olarak, hepsi müşteri sayısındaki aktivite seviyelerinde %60-70’lik bir artıştan bahsetti. Ve müşteri başına alım satımda artış gerçekten son zamanlarda başlıyor.

Lee, Bitcoin’in son yükseliş döneminden bu yana görülmeyen seviyelerdeki yükselen işlem hacimlerinin, LocalBitcoins gibi platformlarda rekor kıran Venezüella gibi ülkelerdeki yükselişinin artması nedeniyle de yükseldiğini söylüyor. Tom Lee şunları ekledi:

Hatırlamamız gerektiğini düşündüğüm şey kripto, ABD dışında muhtemelen %70’lik bir hikaye. Ve Venezuela gibi olayların ve Türk lirasındaki devalüasyon gibi olayların zincirleme hacimlerin gerisinde kalmasına neden olduğunu düşünüyorum. Çünkü LocalBitcoins bazında insanlar, bu yerel para birimlerini kullanmaya güvenmiyor. Ve bu insanlar şunu söylüyor “Ben bankalara güvenmiyorum. Bitcoin kullanmaya başlayacağım.

Tom Lee ayrıca BTC’nin uzun kripto kışının sona erdiğinin bir işareti olarak 200 günlük hareketli ortalamasının üzerindeki yükselişine işaret ediyor.

Ethereum (ETH) haberleri

Ethereum tabanlı en popüler cüzdanlardan biri genişliyor. MyEtherWallet, Changelly ile yeni bir ortaklık sayesinde, 100’den fazla token ve cüzdan içi token takasları için yeni bir arayüz ve destek başlattı.

Ripple (XRP) haberleri

Singapur merkezli kripto para borsası Bitrue, XRP Tip Bot ile birlikte çalışıyor. Bitrue’daki kullanıcılar herhangi bir kripto parayı XRP’ye dönüştürebilir ve anında Anında Bot’a gönderebilir.

Litecoin (LTC) haberleri

Loshan adını alan bir Litecoin geliştiricisi, Neutrino desteğini LTC’ye getiren ilk kişiye 2.000 dolar ödül sunuyor. Neutrino, özel işlemleri güçlendirmek için tasarlanan yeni bir Lightning Network uyumlu protokol.

IOTA (MIOTA) haberleri

IOTA, platformdaki geliştiricilerin desteklenmesi için yeni bir tanıtım çabası başlatıyor. IOTA Akademisi şimdi hazır ve çalışıyor.

TRON (TRX) haberleri

TRON’un ağın merkezden dağıtık uygulama (DApp) ekosistemi hakkındaki son genel görüşü çıktı. Rapora göre, dört yeni ademi merkeziyetçi oyun şu anda TRON’da yayınlanıyor.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Stellar’ın yeni çekirdek güncellemesi yayınlanıyor. Bu, yeni istikrar ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra ağ üzerindeki ücretlerde yapılan bir takım değişiklikleri uygulamak için tasarlandı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin