Kripto para pazarı için farklı web siteleri ve mobil uygulamaları oluşturuldu
Kripto para pazarı için farklı web siteleri ve mobil uygulamaları oluşturuldu

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin bir dip bulana kadar düşecek, Efsane Cuma kripto piyasasında ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’e yönelik ilginç fiyat tahmininden, Efsane Cuma etkinliğine kadar burada kripto dünyasındaki en güncel konuları flaş kripto para haberleri takip ederek bulabilirsiniz..

İşte flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Genesis Mining düşük seviyedeki sözleşmeleri sonlandıracak.

Genesis Trading CEO’su, Bitcoin’in bir dip bulana kadar %30 daha düşebileceğine inandığını söylüyor. CNBC’ye verdiği yeni bir röportajda Michael Moro, Bitcoin’de görülen bu düşüş için anlamlı bir neden olmadığını düşünüyor. Michael Moro konuya yönelik şunları söylüyor:

Sonuç olarak piyasalara uzun vadeli bir şekilde bakıldığında özellikle kurumsal yatırımcıların Bitcoin’in 2018 yılı sonundaki fiyatı ile ilgilenmediklerini düşünüyorum. Çünkü bu yatırımcı sınıfı planlarını 3 – 5 senelik periyotlarda yaparlar.

Kripto para piyasası haberleri

Sadece kripto paraların geçtiği etkinlik, Bitcoin Black Friday

Efsane Cuma ve Pazartesi etkinlikleri dünyada gelenek haline geldi. Şimdi, kripto ticareti de 25 Kasım’da ilk kripto Efsane Cuma etkinliğine katılabilir. Bu etkinlik kripto paralar için harika fırsatlar sunmak isteyen her türlü perakendeci için. Kripto liderleri Coinmama, Ledger, LocalBitcoins, eToro, Coinbase ve CEX.io perakende tarafında büyük ana akım markalarıyla işbirliği yapıyor. Desteklenen kripto paraların listesi: Bitcoin, XRP, Ethereum, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Ethereum Classic, Cardano, Dash, Monero ve NEO’yu  içeriyor.

Ripple haberleri

Ripple’ın baş pazar stratejisti Cory Johnson’la yapılan yeni bir röportaj, Twitter’dan Steven Diep sayesinde çevrimiçi.

Monero haberleri

Edge, hızlı ve ucuz işlemlere imkan veren Monero bulletproofs için yeni bir destek ekledi. Edge Cüzdan’ın en son 1.4.3 sürümü iOS ve Android’de mevcut.

Ethereum haberleri

Önde gelen Ethereum tabanlı yazılım stüdyosu ConsenSys, kripto ve Blockchain meraklıları için ideal bir akşam yemeği partisi ile geliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin