Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin altını yenecek, Ethereum, Ripple ve TRON’daki son dakika gelişmeleri ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC)’in nasıl değerli bir varlık olarak altını yenebileceğinden, Ethereum’un haftalık raporuna kadar burada Kripto Para Haber’de en güncel kripto para haberlerini kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Bitcoin’in nasıl değerli bir varlık olarak altını yenebileceğini vurgulayan bir karşılaştırma Reddit’te viral hale geliyor.  Bu görüntü, en büyük kripto para biriminin güçlü yönlerini vurgular: Depolama için bir bankaya güvenmek yerine kendi varlıklarınızı gerçekten elinizde tutma gücü ve dünyanın herhangi bir yerinde, zırhlı kamyonlara veya aracılara ihtiyaç duymadan sermayeyi hareket ettirme yeteneği. Bitcoin’in uzun vadede altını alt edip edemeyeceği konusundaki tartışma her zamanki gibi popülerliğini koruyor. 


Kaynak: Reddit

Ethereum (ETH) haberleri

EthHub Weekly’nin son sayısı, Ethereum’la ilgili her şeyi kapsıyor. Yeni rapor; Ethereum 2.0 üzerinde gelişmeler ve Loom Network, Dharma, Maker ve Kyber Network dahil Ethereum tabanlı bir dizi platforma yeni bir bakış açısı veriyor.

Ripple (XRP) haberleri

Brezilya ödemeleri startup’ı BeeTech Global, müşterilerine tasarruf etmek için şu anda Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümü xCurrent’ı nasıl kullandığını ortaya koyuyor. Şirket, yeni bir uygulamada Avro bölgesinde havale yapmak için teknolojiyi kullandığını ve ABD ve Kanada’ya kullanımını genişletmeyi planladığını söyledi. BeeTech’in Ripple’ın XRP destekli xRapid’i araştırdığı söylentileri aylarca sürdü, ancak şirket bugüne kadar teknolojiyi test etmeyi planlayıp planlamadığı konusunda resmi bir açıklama yapmadı.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin Vakfı, YouTube’da yeni bir güncelleme yayınladı. Video, Litecoin’in son fiyat hareketini, yükselen hash rate’ını ve yeni benimsenmeyi kapsıyor.

EOS (EOS) haberleri

EOS’un kurucusu Block.one, özel anahtar yönetiminin geleceğini araştırıyor. Medium’da yayınlanan yeni bir yayında, şirket geleneksel şifrelerin zayıf yönlerini vurgular ve Blockchain teknolojisinin sunduğu yeni çözümlere bakar.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Twitter’daki Crypto sleuths, kripto banka kartı şirketi Wirex’in Stellar ağını güçlendirmede rol oynadığını söylüyor. Şirket, ilk Mart ayının sonunda ortaya çıkan üç Stellar validatörü ile çalışıyor.

https://twitter.com/Crypt0bags/status/1120040036802625537

TRON (TRX) haberleri

TRON’un son haftalık raporu çıktı.  Yeni baskı; Sun Network ölçeklendirme çözümü, BitTorrent Token (BTT) ve daha fazlası hakkında en son platform çalışmalarını kapsıyor.

Cardano (ADA) haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson az önce YouTube’da yeni bir video yayınladı. Hoskinson, bu videoda son IOHK Zirvesi ve akıllı sözleşme platformunun geleceği hakkındaki düşüncelerini sunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin