Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...
Flaş kripto para haberleri: Ripple CTO’sunun yeni açıklaması, Japonya'da Bitcoin genişlemesi ve daha fazlası...

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin 100 bin dolar olabilir, Ripple yeniliklere doymuyor ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Etkili bir trader’ın Bitcoin fiyat tahmininden, Stellar Lumens’in başarısına kadar burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Çinli kripto milyarderi Zhao Dong, Bitcoin’in üç yılda 50.00 dolar hatta 100.000 dolara bile ulaşmasını  beklediğini söyledi. Önde gelen Çinli OTC Bitcoin trader’ı, kripto paranın nereye gidileceğini analiz etmek için Weibo sosyal medya platformu aracılığıyla açıklama yapptı. Zhao Dong konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Boğa piyasasında, insanlara hızlı bir şekilde para kazanmak kolay gibi görünse de onları Bitcoin satın almaya ikna edemiyorum. Tam da o zamanlar Bitcoin’i satın almaları için insanlarla konuşmaya başlarım. O zaman geldi. Bitcoin alma zamanı geldi! Belki de Bitcoin fiyatı daha da düşmeye devam edecek ve yüzde 50’ye kadar düşebilir. Fakat yine de, her defasında yeni bir düşük seviyeye ulaştığında sürekli olarak para kazanmaya değer. 3 yılda yüzde 100 ile 200 arasında bir verim görüyorsunuz.

Ripple ve XRP haberleri

The Ripple Drop’ın yeni bölümü çıktı. Bu son baskısında Ripple, geliştirme girişimi Xpring’e bakıyor ve XRP likiditesinden bahsediyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar Lumens, CoinMarketCap ve CoinGecko’daki en yüksek seviyesine ulaştı. 3 milyar dolarlık piyasa değeri ile XLM, artık Bitcoin Cash, EOS ve Litecoin’i geride bırakan dördüncü büyük kripto para birimi.

TRON ve Ethereum haberleri

TRON, tüm kripto paralar arasındaki en popüler ademi merkezi uygulamasıyla övünüyor. DappRadar’ın verileri en popüler TRON DApp uygulaması TRONbet’in 1.178 aktif kullanıcısı olduğunu gösteriyor.

Bu arada, Ethereum’un en popüler DApp’ı IDEX son 24 saatte 861 aktif kullanıcıya sahip.

EOS haberleri

EOS geliştiricisi Block.one’ın baş teknoloji sorumlusu yeni bir kripto para oluşturmayı planladığını söylüyor. Daniel Larimer kripto ağı Steemit’in kurucularından ve kripto dünyasında uzun bir geçmişe sahip ve bir DAO BitShares’in kurucusu olarak. Larimer’in Block.one’daki şu anki rolü ile devam edip etmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Litecoin, Zilliqa, NKN, Horizen, BitShares haberleri

Binance, “altın rozet” ile beş Blockchain projesini daha da ödüllendirdi. Bu rozet, topluluklarını en yeni gelişmelerden haberdar eden ve güncel olan kripto platformlarını vurgulamak için tasarlandı.

https://twitter.com/Binance_Info/status/1068399006361935872

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin