İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri
İşte en güncel: Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano, TRON ve BitTorrent haberleri

Flaş kripto para haberleri: Ayı piyasasında yatırımınıza değer katmak için bu haberleri kaçırmayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto volatilitesinden Bitcoin ve Ethereum’un geleceğine kadar, kripto para dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

Fundstrat kurucu ortağı ve analist Tom Lee, Bitcoin’in bir fiyasko olmadığını söylüyor. Lee BlockShow 2018’de, neden Bitcoin ve kripto para birimlerini savunduğunu ve şimdiki ayı piyasasının kripto yatırımı için “altın çağ”ın başlangıcı olduğunu düşündüğüne dair bir dizi metriği vurguladı.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın CEO’su, dijital varlıkların volatilite konusundaki itibarı ne olursa olsun, aramızda kalmak için burada olduğunu söylüyor. Twitter aracılığıyla Brad Garlinghouse, geleneksel borsalar ike kripto volatilitesini karşılaştırdı. Ayrıca New York Menkul Kıymetler Borsası başkanlığındaki kriptonun geleceğine dair yakın tarihli bir açıklamayı övdü.

Ethereum haberleri

Vitalik Buterin: ''Ethereum 2.0 farklı kavramların bir kombinasyonunu içeriyor.”

Ethereum‘u ölçeklendirmek için bir plan yapılıyor. CoinDesk tarafından bildirildiği üzere, geliştiriciler Haziran ayında Ethereum 2.0’ın başlatılmasından önce geçici bir çözüm olarak “Ethereum 1x” i başlatmaya zorluyor.

Yükseltmeyi içerecek kesin kod değişiklikleri henüz çözülmemesine rağmen, aktif tartışmalar nihai olarak, Ethereum ağının kullanıcıları tarafından formüle edilmesi, önerilmesi ve onaylanması halinde, farklı tekliflerin Haziran 2019’da aktif hale getirilebileceğini öne sürüyor.

Zcash haberleri

Coinbase, müşterilerinin artık ZEC’i Coinbase Pro’ya aktarabildiğini açıkladıktan sonra Zcash %15’ten fazla arttı. O zamandan beri, kripto para artmaya devam etti. ZEC ticareti, döviz kuru yeterince likidite oluşturduğu anda platformda başlayacak.

VeChain haberleri

OceanEx resmi olarak, VeChainThor Blockchain’inde yerleşik, kripto para borsası ve varlık yönetimi platformunun genel beta’sını yayınladı. Platform, kripto para meraklılarının borsayı test etmesini istiyor.

Monero haberleri

Kripto scüzdan şirketi Ledger, Monero‘ya resmi olarak destek verdi. Yeni ekleme ile Ledger, cüzdanlarının artık toplam kripto para piyasası değerinin %90’ını desteklediğini söyledi.

TRON haberleri

Kripto oyunu Blockchain Cuties TRON ağına geliyor. Entegrasyon tamamlandığında, kullanıcılar Ethereum, EOS ve TRON Blockchain’i üzerinde Blockchain Cuties oynayabilecekler.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin