Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü
Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü

Flaş kripto para haber: Binance CFO’sundan Bitcoin OTC hacmine yönelik açıklama, EY’dan yeni Ethereum tabanlı platform ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ticaretinde derin cepleri olan oyuncuların yükselmesinden, Ethereum’un benimsenmesindeki büyük bir artışa kadar Kripto Para Haber’deki en güncel haberleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Önde gelen krpto para borsası Binance CFO’su, şirketin OTC işlem hacminin arttığını söylüyor. Wei Zhou Decrypt’e Bitcoin’in 5.000 dolar üzerindeki son artışının OTC işlem hacminde büyük bir yükselişe neden olduğunu söyledi. Borsadaki OTC hacmi 2019 boyunca yükseldi ve şirketin ilk çeyrek gelirinde önemli bir artış sağladı.

Ethereum (ETH) haberleri

Dört büyük muhasebe firmasından biri olan EY, şirketlerin tedarik zincirindeki işlemleri ve ürünleri izlemelerine yardımcı olmak için tasarlanan Ethereum tabanlı bir platform başlattığını söyledi. Bu proje, geçmişte birçok şirketin yaptığı gibi, Ethereum kodunun kendi versiyonunu piyasaya sürmüyor. Bunun yerine, EY Ethereum’un halka açık Blockchain’ini doğrudan kullanacak.

Ripple (XRP) haberleri

Sosyal ticaret platformu eToro CEO’su, şirketinin xRapid ortağı olma konusundaki ilgisini yineliyor. Yeni bir tweette Yoni Assia, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ile XRP tabanlı sınır ötesi ödeme çözümünü ve dijital ekonomideki bankaların önemini tartıştığını söyledi. Assia, ilk önce  eToro’nun Şubat ayında Ripple’le ortaklığını araştırdığını açıkladı.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin’in Lightning Network’ü (LN) destekleyen node sayısı Ocak ayından bu yana neredeyse iki katına çıktı. Lightning takipçisi 1ML’e göre, ağda 100 dört ay öncesine kadar çalışan 184 node vardı. Ağ kapasitesi de hızlı bir şekilde artıyor. 

TRON (TRX) haberleri

Amiral gemisi oyunu Bitizens’i TRON’a taşıdıktan sonra, oyun şirketi BitGuild, BitGuild’in hizmet aracı PLAT’ı TRON ağına taşımayı planladığını söylüyor.

Stellar (XLM) haberleri

Stellar’daki ekip, ağ üzerinde çalışan şirketlerin arttırılmasına yardımcı olacak topluluk fonu hakkında yeni ayrıntılar sunuyor. Fon hem geliştiricilere hem de Stellar ekosisteminde bir proje oluşturmak isteyen herkese açık.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin