Kripto influencerlarına savaş açıldı! Cezalar kapıda!
Kripto influencerlarına savaş açıldı! Cezalar kapıda!

Flaş: Kripto fenomenlerine savaş açıldı, cezalar kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İspanya, kripto dolandırıcılıklarındaki patlamayla mücadele etmeye çalışıyor.

İster Bitcoin ve Ethereum gibi büyük oyuncular olsun, isterse kullanıcıları, yatırımcıları ve manşetleri ele geçirmek isteyen yeni gelenler olsun, hükümetler kripto para birimlerinin yükselişine ve vergilendirmesine çok daha fazla dikkat ediyor.

İspanya’da, 100.000’den fazla takipçisi olan fenomenler ve diğer reklamverenler, kripto varlıklarını takmadan en az 10 gün önce Ulusal Menkul Kıymetler Piyasası Komisyonu’nu (CNMV) yakında bilgilendirmek zorunda kalacaklar. Kuralları ihlal edenler 300.000 euroya kadar para cezasıyla karşı karşıya kalacaklar.

Kripto cezaları gelmeye başladı

Kripto varlıklarını ve ilgili ürünlerle ilgili içerikler üreten bazı etkileyiciler kendilerini kaynar suyun içinde buldular.

Temmuz 2021’de Fransız yetkililer, Snapchat’teki bir Bitcoin ticaret sitesi reklamı üzerinden “yanıltıcı ticari uygulamalar” nedeniyle bir reality TV yıldızına 20.000 euro para cezası verdi.

Daha yakın zamanlarda, Kim Kardashian ve Floyd Mayweather, bu ayın başlarında bir “pompala ve boşalt” planına katılmakla suçlanan bir toplu davada sanık olarak adlandırıldılar.

engadget


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin