Dev banka bu Blockchain’e katıldı!
Dev banka bu Blockchain’e katıldı!

Flaş hamle: Köklü banka bu Blockhain’e geçiş yaptığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yönetimi altındaki 53,3 milyar dolarlık varlıkla Fas’ın en büyük bankacılık kurumu olan Attijariwafa Bank, RippleNet ağına katıldı.

Bu iş birliği, bankanın ortaklarıyla anlık işlemler yapmasına izin verecek.

Attijariwafa Bank ayrıca Singapur merkezli bir işletmeden işletmeye (B2B) sınır ötesi ödeme ağı olan Thunes ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

RippleNet’in bankacılık ortakları arasında Santander, Bank of America, IndusInd Bank, Banco Rendimento ve diğerleri bulunuyor.

Ripple bir köprü olarak kullanılacak

Geçen ay CEO Brad Garlinghouse, XRP’yi köprü para birimi olarak kullanan ve şu anda tüm işlemlerin dörtte birini oluşturan bir ödeme çözümü olan On-Demand Liquidity ile Ripple’ın bugüne kadarki en iyi yılını geçirdiğini duyurdu.

Rabat merkezli bankanın uluslararası nakit yönetimi başkanı Adnane Driouech, blockchain’i para transfer etmenin “hızlı ve kusursuz” bir yolu olarak tanımlıyor.

Tüm dünyada şubeleri bulunuyor

Hisseleri Kazablanka Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören Attijariwafa Bank’ın İngiltere, Çin, Madrid, Tunus ve diğer ülkelerde 4.900’den fazla şubesi bulunmaktadır.

Ripple’ın Orta Doğu’daki güçlü varlığı

Ripple, yıllardır MENA ülkelerine odaklı çalışıyor. Bölge, kendi sahasındaki yasal sıkıntılar nedeniyle zor durumdaki şirketin evi haline geldi.

2018’in sonlarında Kuveyt Ulusal Bankası, Ripple tarafından desteklenen bir havale hizmeti başlattı. Geçen Mayıs ayında Mısır Ulusal Bankası, RippleNet ağına katıldı.

Ekim ayında Bloomberg ile yaptığı röportajda Garlinghouse, Orta Doğu’nun Ripple’ın en hızlı büyüyen bölgesi olduğunu söyledi. Bu, Ripple’ın Al Ansari Exchange adlı Dubai merkezli bir döviz şirketi ile ortaklık ilan etmesinden kısa bir süre sonra yaşandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin