BNB fiyatını etkileyebilecek yeni bir yardımcı program başladı

Flaş Haber: Yeni rezerv açıklaması yapan Binance, bir şirketi satın aldığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance.US, Voyager’ı 1 Milyar dolara satın aldığını açıkladı. Binance.US, Voyager ile iflas etmiş bankayı satın almak için anlaşma imzaladı.

İflas yasasına göre en yüksek ve en iyi teklif olan teklif, yaklaşık 1.022 milyar dolar olarak geliyor. Voyager yaptığı açıklamada, rakamın Voyager’ın varlıklarının cari fiyatlarla adil piyasa değerini artı 20 milyon dolarlık artan değeri temsil ettiğini belirtti.

Voyager başlangıçta, şu anda iflas etmiş olan FTX borsasının Amerikan iştiraki olan FTX.US tarafından, borç verenin varlıklarının Eylül ayında müzayedeye çıkarılmasının ardından satın alınması planlamıştı. Artık bu plan yapılan açıklamayla birlikte gerçekleşmiş oldu.

Binance, rezervlerle ilgili yeni iddialar geldi

Lider kripto borsası, Binance.com’un nerede olduğunu söylemeyi reddediyor. Gelir, kar ve nakit rezervleri gibi temel finansal bilgileri açıklamaz. Şirketin kendi kripto parası var. Fakat bilançosunda nasıl bir rol oynadığını açıklamıyor. 

Müşterilere kripto varlıklarına karşı borç para verir ve ödünç alınan fonlarla marjda işlem yapmalarına izin verir. Ancak bu bahislerin ne kadar büyük olduğu, Binance’in bu riske ne kadar maruz kaldığı veya para çekme işlemlerini finanse etmek için rezervlerinin tam kapsamı hakkında ayrıntı vermiyor.

Binance’ın kurumsal belgelerinin Reuters tarafından yürütülen bir değerlendirmesine göre, kripto imparatorluğunun büyümesini sağlayan birincil bileşen olan devasa Binance.com borsası, bu yıl toplam değeri 22 trilyon doları aşan işlemleri kolaylaştırdı. Ancak bunlarla ilgili ayrıntılar çoğunlukla kamuoyundan gizlenmiş olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin