Flaş gelişme: Luna Vakfı, geçen hafta yaşanılan başarısızlık silsilesi hakkında bilançoyu açıkladı! BTC detayı içler acısı…

Flaş gelişme: Luna Vakfı, geçen hafta yaşanılan başarısızlık silsilesi hakkında bilançoyu açıkladı! BTC detayı içler acısı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Vakfı, geçtiğimiz hafta yaşanılan sansasyonel olayları bitirmek adına yaptığı adımların bilançosunu paylaştı. Hem UST hem LUNA’yı kurtarmak için akıl almaz oyunlara başvuran ekip, kendi sonunu hazırladı. Bir ara Satoshi’den sonra en çok varlığa sahip olmak isteyen Kwon, şimdilerde çulsuz bir insana dönüştü.

Luna Foundation Guard (LFG), kripto rezervlerinin durumuyla ilgili sessizliğini bozdu. Algoritmik stabilcoin’inin bozulması nedeniyle kullanıcıları mağdur eden kayıpları telafi etmeye çalışacağını söyledi.

Terra’nın yerel tokenı Luna ve stabilcoin TerraUSD, UST’nin ABD dolarından sabit değerini kaybetmesiyle geçen hafta sert düşüşe geçmişti.

UST’yi savunmak için tasarlanmış, Singapur merkezli, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Luna Vakfı,haftanın ilk iş gününde bilançoyu 10 tweet’lik bir yazıyla kullancılara iletti.

LUNA Vakfı, rezervlerini paylaştı

LFG’nin rezervlerinin 7 Mayıs’ta 80.000’den fazla Bitcoin’den bugün sadece 313 Bitcoin’e erimesi ise dikkat çekti. Bu kadar çok mağdurun olmasından sonra açıklanan rakamlar adeta içler acısı.

The Block Research’teki analistler, LFG’nin bir hafta önce 3,1 milyar dolarlık rezervine sahipken şu anda kabaca 87 milyon dolara  çıktığını hesapladı.

Luna Vakfı, UST’yi kurtarmak için bu Bitcoin’leri alırken, bu sefer bunu yapamadı. Her zaman 1 dolar değerinde olması gereken UST, değerinin neredeyse tamamını kaybetti. Şu anda yaklaşık 0.13 dolar seviyelerinde. Tweet dizesinde şu mesaja yer verildi:

“Kar amacı gütmeyen misyonuyla ve Terra ekosisteminin sağlığına odaklanmasıyla tutarlı olarak, 8 Mayıs’ta UST’nin fiyatı bir doların önemli ölçüde altına düşmeye başladığında, Vakıf bu rezervi $UST’a dönüştürmeye başladı.”

Paylaşılan mesajlardan sonra ise kullanıcıların umudu neredeyse tamamen tükendi. Luna Vakfı, arkasında büyük bir enkaz bırakırken, halen kurtarma çabalarını gösterdiğini de ekliyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin