Flaş Gelişme: Grayscale, Bitcoin ETF başlatmak üzere olabilir! İşte detaylar
Flaş Gelişme: Grayscale, Bitcoin ETF başlatmak üzere olabilir! İşte detaylar

Flaş Gelişme: Grayscale, Bitcoin ETF başlatmak üzere olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’li düzenleyiciler şimdiye kadar tüm Bitcoin ETF uygulamalarını reddederken, birkaç iş ilanına göre sırada Grayscale olabilir.

Grayscale, Bitcoin ETF temalı 9 çalışan işe alacak

Son iş ilanları, önde gelen dijital varlık yöneticisinin bir kripto para borsası alım satım fonu (ETF’ler) geliştirmeyi ve başlatmayı planlayabileceğini gösteriyor. Grayscale, ETF ile ilgili çeşitli çabalara odaklanan roller için dokuz çalışan arıyor.

2013 yılında kurulan Grayscale, kurumların fonları aracılığıyla çok sayıda dijital varlığa maruz kalmasını sağlayan bir kripto varlık yöneticisi. Şirketin kariyer sayfasındaki dokuz önemli iş ilanına göre, ETF’leri geliştirmeyi ve başlatmayı da düşünüyor olabilir.

Bu pozisyonlar arasında ETF Yetkili Katılımcı İlişkileri Yöneticisi, ETF Uyum Görevlisi, ETF Oluşturma ve Geri Alım Uzmanı ve ETF Finans Raporlama Müdürü bulunuyor.

Tepkiler gelebilir

Grayscale gerçekten bu yola girerse, şirket büyük olasılıkla ABD merkezli düzenleyicilerin ciddi tepkisiyle karşılaşacak. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Bitcoin ETF’leri için daha önceki düzinelerce başvuruyu reddederken, VanEck gibi şirketler daha önceki dosyalamalarını geri çekti.

Buna karşılık, Kanada yakın zamanda bu tür iki ürünü onayladı. İlki – Purpose Bitcoin ETF – birkaç hafta içinde 400 milyon dolardan fazla biriktirerek olumlu bir başlangıç ​​yaptı.

Grayscale, kurumsal yatırımcıların kripto para birimi alanına girmeleri için en çok tercih edilen ağ geçitleri arasında yer alıyor. Şirket, yönetim altındaki varlıklarını geçen yıl 10 kat artırarak 2 milyar dolardan 20 milyar dolara çıkardı.

Ürünlerine olan talep, yeni yılın başından bu yana sadece yoğunlaştı ve bu da yeni rekorlarla sonuçlandı. 2020’nin ilk birkaç ayında, Grayscale’in AUM iki katından fazla artarak 40 milyar doların üzerine çıktı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin