Flaş gelişme: Apple’dan kripto para hamlesi geldi! Sırada Google ve Samsung var
Flaş gelişme: Apple’dan kripto para hamlesi geldi! Sırada Google ve Samsung var

Flaş gelişme: Apple’dan kripto para hamlesi geldi! Sırada Google ve Samsung var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Apple, Bitcoin ödeme işlemcisi BitPay ile güçlerini birleştirdi. BitPay Mastercard sahipleri artık kripto ile finanse edilen kartlarını Apple Pay’de bir ödeme metodu olarak ekleyebilir. Kripto şirketi, sıranın Google ve Samsung’da olduğunu söyledi.

Apple bu hamlesiyle kazançlarını artırabilir

RBC Capital Market tarafından yayınlanan son rapora göre, Apple’ın cüzdanında kripto ödemelerini desteklemeye başlaması, kazançlarını önemli ölçüde artırabilecek. Çok uluslu şirket, önce projeyi kendi bünyesinde yürütmek yerine projeyi başlatmak için BitPay’i seçti.

BitPay, alıcıların ve satıcıların alternatif olarak kripto para birimi ödemeleri veya fiat ödemeleri göndermesine veya almasına izin veren en büyük kripto ödeme işlemcisi olarak faaliyet gösteriyor.

Ortaklık, Apple’ın müşteriler arasındaki kripto ödemelerine olan talebi ölçmesine olanak tanıyacak.

Google ve Samsung yolda

BitPay Card; Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether ve USDC, GUSD, PAX ve BUSD dahil olmak üzere dört dolar stabilcoin kullanılarak da finanse edilebiliyor. BitPay Ön Ödemeli Mastercard, yalnızca uygun ABD vatandaşlarına veriliyor.

BitPay CEO’su, Google ve Samsung Pay’in yakında BitPay Card için destek ekleyeceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde MasterCard, 2021’de doğrudan kripto para birimi ödemelerini destekleyeceğini açıklamıştı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin