featured

Flaş gelişme: Ağustos ayında Beyaz Saray ofisinin kripto madenciliği raporunu sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri’nde, kripto para madenciliği ile iligili flaş bir gelişme yaşandı. Bloomberg tarafından bildirilen habere göre Beyaz Saray tarafından bir rapor sunulacak. Kış döneminde kripto emriyle iligil adım atan Amerika, ikinci kez harekeye geçebilir.

ABD Başkanı Joe Biden, Mart ayında kripto varlıklar hakkında yürütme emri yayınlanmıştı. O dönem haber bültenlerini süsleyen gelişmeler sonrasında ise nispeten unutulmuştu. Şimdi Bloomberg, Beyaz Saray ofisinin kripto madenciliği ile ilgili rapor vereceğini yazdı.

Bloomberg’e göre, Başkan Biden’ın Mart ayındaki kripto yürütme emrini takiben, Beyaz Saray Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisi (OSTP), bu yaz kripto para madenciliği ve çevresel etkisi hakkında bir rapor yayınlamayı hedefliyor.

Kripto madenciliği hakkında Ağustos’ta rapor gelecek

OSTP, Teksas gibi eyaletlerdeki elektrik şebekelerine faydalı olabileceği iddiaları, gürültü kirliliği ile ilgili şikayetler ve iş kanıtı ile diğer ağ uzlaşma mekanizmaları arasındaki farklar da dahil olmak üzere kripto madenciliği ile ilgili çok çeşitli konuları araştırıyor. Bloomberg’in raporuna göre, ofisin Ağustos ayında konuyla ilgili bir çalımayı çıkarması bekleniyor.

OSTP’nin enerji bölümü müdür yardımcısı Costa Samaras, Bloomberg Law’a verdiği demeçte, 

“Bunun, anlamlı bir şekilde finansal sistemimizin bir parçası olacaksa, sorumlu bir şekilde geliştirilmesi ve toplam emisyonları en aza indirmesi önemlidir.

Ekip, madencilerin makineleri kesintisiz çalıştırarak para kazanabilecekleri en yüksek güç tüketimi zamanlarında kapanmaları için ekonomik teşviklerin ne olduğunu araştırıyor.”

Son olarak Samaras, Bloomberg yayınında verdiği demeçte,  

“Madencilerin elektrik fiyatlarının düşük olduğu yerlerde kurulduğunu ve uygun endüstriyel oranları güvence altına aldıklarını gördük.”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin