Elon Musk'ın drone gösterisi Dogecoin'de yüzde 8'lik ralliyi ateşledi
Elon Musk'ın drone gösterisi Dogecoin'de yüzde 8'lik ralliyi ateşledi

Flaş: Elon Musk’ın gösterisi bu meme coin’de ralliyi ateşledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, kripto evrenindeki en büyük meme coin olan Dogecoin’de bir kez daha bir ralli ateşledi. Dogecoin’in yüksekten uçtuğu haftada ikinci kez Musk etkisi görüldü. Musk, Teksas’ta ‘The Cyber ​​Rodeo’ partisine ev sahipliği yaparken, Doge’yi yansıtmak için insansız hava araçlarını kullandı.

Coinmarketcap verilerine göre, Elon Musk’ın sunumunun ardından, kripto token fiyatları son 24 saatte 0,1418 dolardan 0,1527 dolara yüzde 8’den fazla artış gösterdi.

“Dünyanın en zengin adamı bu meme coin’e kafayı takmış durumda. Bu drone şovu Twitter entegrasyonuyla birleştiğinde ışıltılı bir yol yakın görünüyor.”

Benzer bir görüşü yineleyen EarthID Araştırma ve Strateji Başkan Yardımcısı Sharat Chandra, Musk Twitter’da hisse satın aldığından beri Dogecoin fiyatlarının daha yüksek işlem gördüğünü söyledi.

“Tesla ürünleri için Dogecoin ödemelerini kabul ettikten sonra, Doge’yi Tesla’nın genel ekosistemine entegre etmek için herhangi bir engel kalmayacak gibi görünüyor.”

Bu haftanın başlarında Dogecoin, Twitter’ın Elon Musk’ı yönetim kurulunun en yeni üyesi olarak ilan etmesinin ardından üç aylık yeni bir rekor kırdı.

indiatimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin