Dogecoin Vitalik Buterin’i de yanına aldı! Müthiş yenilik!
Dogecoin Vitalik Buterin’i de yanına aldı! Müthiş yenilik!

Flaş: Dogecoin, Vitalik Buterin’i de yanına aldı! Müthiş yenilik geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin uzun süredir çok güce ihtiyacı olduğu ve bunun çevre için kötü olduğu için yoğun eleştirilere maruz kalıyordu. Bu durum proof-of-stake konsensüs tipi Blockchain’in kripto projeleri arasında en az tercih edileni haline gelmesine sebep oldu.

Dogecoin Proof-of-Stake’e geçiyor

Dogecoin, 2021’de PoS’a geçme planlarını yapmıştı. Dogecoin Vakfı, geçiş sürecinde Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin ile birlikte çalıştığını duyurdu.

Doge Vakfı, benzersiz Doge PoS’un bir “Topluluk Staking” versiyonu olacağını duyurdu. Yeni gelişmenin“sadece büyük oyuncuların değil, herkesin katkıları için onları ödüllendirilmesine” izin vereceğini de ekledi.

Dogecoin PoS Blockchain modeli ile topluluğunun ve DOGE sahiplerinin Dogecoin ağının yönetimine katılımını artırmayı umuyor.

Vitalik Buterin Dogecoin’e yardım ediyor

Yakın tarihli bir röportajda Buterin, PoS yolculuğunda Dogecoin ile çalıştığını doğruladı. Buna ek olarak Buterin, “biri hariç her büyük kripto para biriminin, Proof-of-Stake’e geçmek için aktif bir planı olduğunu” açıklıyor.

İddiasını destekleyerek, “Ethereum’ın PoS olduğunu bildiğinizde ve Dogecoin’in planlarının daha ileride olduğunu ve Zcash’in planlarının da daha ileride olduğunu bildiğinizde, argüman sunmak daha da kolay olacak” diye ekledi.

2021’de Buterin, bir Ethereum-Dogecoin köprüsünün Dogecoin ağındaki işlemlerin hızını artıracağını önermişti.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin