Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!
Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!

Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amazon Web Services (AWS) ile ilgili teknik bir sorun, Singapur merkezli kripto borsası BitMax’ta vahşi bir kripto flaş çöküş ve mega pump’ına neden oldu. Bu nedenle borsada Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı.

BitMax’ta, Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı

Kripto yatırımcıları Cuma günkü ani fiyat hareketlerini Twitter’da gerçek zamanlı olarak izledi. NewsBTC’ye göre, kısa süre önce yatırımcılar Ethereum’u 0,33 dolardan ve Bitcoin’i 1.00 dolardan almayı başardılar. EOS’da platformda 100 dolardan işlem gördü. Ancak BitMax, o sırada işlenen tüm siparişleri tersine çevirdiğini söylüyor:

Bu, öngörülemeyen bir piyasa kesintisi olduğu için, Hizmet Şartlarındaki 4.5 HATALAR, uyarınca, platform etkilenen ticaret çiftleri için uygulanan tüm siparişleri, iki ticaret penceresi için, aşağıdaki fiyat sınırının dışında, tersine çevirmeye karar verdi: 01:55-02:02: EDT ve 02:15-02:28: EDT. Bu pazar olayından ciddi olarak etkilenen kullanıcılar için, durum bazında incelemeler için lütfen Müşteri Desteğine başvurun.

https://twitter.com/cz_binance/status/1164768489040535559

BitMax, teknik sorunları deneyimleyen tek borsa değildi. Önde gelen kripto borsası Binance, vahşi fiyatın BitMax’taki dalgalanmasından birkaç saat önce AWS ile ilgili sorunlar olduğunu bildirdi. Binance CEO’su Changpeng Zhao kullanıcılara fonlarının güvende olduğunu söyledi. AWS’ye göre, sorunlar Asya-Pasifik bölgesinden kaynaklandı ve daha sonra çözüldü.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin