Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı
Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı

FLAŞ: Bitcoin (BTC) 8 bin doları aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin mart ayındaki büyük fiyat çöküşünden bu yana görülmeyen 8.000 dolar seviyesini geri kazandı. BTC bu haberin yazıldığı esnada %5’in üstündeki günlük kazancıyla 8.125 dolardan işlem görüyor.

Cointelegraph Markets ve CoinMarketCap’ten elde edilen veriler, BTC/USD’nin yedi haftalık bir aradan sonra 8.000 doları kırdığını gösterdi.

Kripto para biriminin 15 aylık dip seviyesi olan 3.600 dolara düştüğü 12 Mart’tan beri BTC yükseliş hamlelerini kararlı bir şekilde sürdürüyor.

Bitcoin halving’e sadece 13 gün kaldı

Geride kalan haftada %10’luk bir artış gösteren BTC’nin başarısı sürüyor. Son olarak 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalar tarafından çizilen direnç noktaları da aşıldı.

Cointelegraph analisti Keith Wareing’ın çarşamba günü bildirdiği gibi, Bitcoin eğer yükselişini sürdürmek istiyorsa 8.500 dolar seviyesini de kırmalı. Yıllık kazanca bakıldığında ise BTC %9,5’lik kazancıyla altının %12,1’lik performansının ensesinde.

Bitcoin halving’e sadece iki hafta kala heyecan hızla tırmanıyor. Etkinliğin ardından enflasyon %1,8’e düşecek ve her on dakikada bir çıkarılan BTC miktarı yarı yarıya düşecek.

cointelegraph

Ocak ayında görülen Bitcoin fraktalı yeniden açığa çıktı: BTC için hedef 9k!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin