Balinalar Shiba Inu alıyor
Balinalar Shiba Inu alıyor

Flaş: Balinaların Shiba Inu harekatı başladı! Fiyat yükselecek mi? İşte detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En zengin 1000 Ethereum cüzdanı arasında Shiba Inu çılgınlığı bir kez daha başladı. Balinalar popüler memecoin SHIB’i endişe verici bir oranda yutmaya başladı.

Balina izleme botu WhaleStats’a göre, büyük Ethereum cüzdanları 24 saatlik bir süre içinde 88 milyon dolardan fazla SHIB satın aldı.

Hangi balina, ne kadar Shiba aldı?

262. en büyük Ethereum cüzdanı, bu 24 saatlik süre içinde 34 milyon dolardan fazla Shiba Inu satın aldı.

29. en büyük Ethereum cüzdanı ise yaklaşık 40 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı.

Shiba Inu, bir hafta önce fiyatlandırıldığı yerden %25 düşüşle, bu yazı yazılırken 0.000021 $’dan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 14. en büyük kripto varlığı geçen ay yaklaşık %45 düştü.

Shiba Inu (SHIB) nedir?

SHIB, Dogecoin’e (DOGE) Ethereum tabanlı bir alternatif olmayı hedefleyen bir şaka kriptosudur. Kripto varlığı, çeşitli borsalarda veya merkezsiz borsa ShibaSwap’ta, takas edilemeyen token (NFT) alımları ve stake için ödemeler için kullanılabilir.

WhaleStats’a göre, en büyük 1000 Ethereum cüzdanı 1,155 milyar dolardan fazla SHIB’e sahip olup, bu tutar Ethereum dışı (ETH) varlıklarının %13,78’ini temsil ediyor. ETH dışı varlıklarının yaklaşık %15,56’sını temsil eden FTX Token’dan (FTT) sonra ikinci sırada.

FTT, vadeli işlemler, kaldıraçlı tokenler ve tezgah üstü ticaret için bir kripto para birimi türev ticaret platformu olan FTX’in borsa tokeni ve çok büyük ilgi görüyor.

Fiyat yükselir mi?

Balinaların ilgi gösterdiği altcoinlerde dikkat çeken fiyat artışları görülebiliyor. Bu haberin yazıldığı sırada %4,41 yükselen Shiba 0.00002223 dolardan işlem görüyor. Balinaların ilgisi devam ederse ve piyasa genelindeki duyarlılık tam olarak olumluya dönerse SHIB fiyatı da artmaya devam edebilir. Aksi halde SHIB için iyi duyurular beklemek dışında bir seçeneğimiz yok.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin