XRP, günlükte % 30 düşüşü gördü... Kritik seviyeler neler?
XRP, günlükte % 30 düşüşü gördü... Kritik seviyeler neler?

Flare Network, XRP sahiplerine dağıtacağı bedava token miktarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Flare Networks, bu ayın başlarında airdropuna katılan kripto para birimi borsalarına ve cüzdanlarında fon bulunduran XRP sahiplerine kaç tane bedava Spark (FLR) token vereceğini belirledi.

45 milyarın üzerinde token dağıtılacak

Flare, cuma günü bir blog gönderisinde, şirket 11 Aralık’ta XRP blok zincirinde gerçekleştirilen snapshot’ta XRP’yi uygun cüzdanlarda veya borsalarda tutan kişilere 45.827.728.412 FLR token çıkaracağını duyurdu.

Blog gönderisinde, Flare Networks’ün CEO’su ve kurucu ortağı Hugo Philion, XRP ve FLR sahipleri arasındaki oranın 1:1’e yeterince yakın olduğunu söyledi. Flare, uygun bir katılımcının sahip olduğu her XRP için 1.0073 Spark token verecek.

Airdrop’ta binlerce bedava token veriliyor

Bu bir airdrop, yani kripto parayla ilgili farkındalık yaratmak için mümkün olduğunca çok kişiye sunulan bir promosyon hediyesi. Coinbase, Binance ve Kraken dahil olmak üzere katılımcı borsalarda veya Ballet ve Ledger gibi katılımcı cüzdanlarda fon tutan herkes tokeni alabilecek. Bazı cüzdan sahipleri ise tokenleri Flare Networks’ten talep etmeli.

Tokenlerin herhangi bir değere sahip olacağının garantisi yok. 45 milyar token, şirketin blok zinciri gelecek yıl bir noktada piyasaya sürüldüğünde şirketin oluşturacağı toplam FLR’nin %45’ini oluşturuyor.

Flare Networks, blok zincirlerinin 2018’de başlattığı San Francisco merkezli kripto şirketi Ripple’ın üçüncü en büyük kripto para birimi olan XRP ile etkileşime girmesine yardımcı olacak bir sistem oluşturan bir Blockchain şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin