Flare Airdrop sorunu bitmiyor: Projeyi dava süreci bekliyor

Flare coin hakkında spekülasyonlar artıyor: İşte önemli açıklama…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz günlerde Ripple sahiplerine Airdrop ile Flare coin dağıtılmıştı. 2 yıldır devam eden süreç sonunda bitti. Fakat Flare coin hakkında bazı konular halen gri olarak kalmaya devam ediyor. Tartışmalara son olarak Ripple CTO’su katıldı.

Ripple CTO’su David Schwartz, tweet ile Flare Network’ü eleştirdi. Ripple sahipleri için anlık görüntünün ardından iki yıldan fazla bir süre sonra, proje nihayet 9 Ocak Pazartesi günü FLR tokenine kavuştu.

FLR tokeni, halihazırda IOU olarak alınıp satılabildiği Airdrop öncesinde Bitrue’da %71’den fazla büyük bir düşüş yaşadı. Bu olayın ardından işler pek iyiye gitmedi. Daha da kötüsü düşüş hiçbir şekilde durmayarak devam etti.

Flare coin hakkında dönen spekülasyonlar

Token üzerindeki IOU, Ocak 2021’de Bitrue’da çıkış yaptı ve 0,0831 $ fiyatla başladı. Çıkış fiyatının ardından kripto para birimi 2,2472 dolara yükseldi. FLR hiçbir noktada Ocak 2021 çıkış fiyatının altında işlem görmemişti.

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu, Flare Çin’de yaşananları etik bulmadı. Schwartz, Airdrop sonrası düşüşe dikkat çekerek, yatırımcıları satmaları konusunda uyarıda bulundu. Ripple CTO’su Schwartz, “Şimdi satarsanız, hiçbir şey kaybetmezsiniz” dedi.

FLR coin nedir?

Flare, geliştiricilerin blok zincirleri ve internet ile birlikte çalışabilen uygulamalar oluşturmasına izin vermek için tasalandı. Bu tasarlanmış yapı EVM tabanlı bir Katman 1 blok zinciridir. Yüksek bütünlüğe sahip verilere merkezi olmayan erişim sağlar. Flare coin, yeni kullanım durumları ve para kazanma modelleri sağlamaktadır.

FLR coin kaç dolar?

Flare coin neredeyse çift haneli kayıpla işlem görüyor. Günün en düşük seviyeleri olan 0,0434 dolardan alıcı buluyor.

Flare coin hangi borsalarda var?

FLR token almak isteyenler için birden fazla alternatif var. Bithump, Kucoin, Kraken OKX, Gateio, Bybit, MEXC gibi merkezi borsalar yer alıyor. Ayrıca yerel Türk borsaları olan BTCTurk ve Paribu’da da TL cinsinden satışı bulunuyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin