Flare Airdrop sorunu bitmiyor: Projeyi dava süreci bekliyor

Flare Airdrop sorunu bitmiyor: Projeyi dava süreci bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki yıl sonra Ripple sahipleri Airdrop ile tokenlerine kavuştu. Ancak Flare Airdrop ile ilgili sorunlar bitmiyor. Bir yandan fiyatındaki keskin düşüş bir yandan dava süreci yaşanıyor. İşte Flare Airdrop hakkında bilmeniz gerekenler…

10 Ocak Salı günü Flare Networks, Ripple sahiplerine FLR tokenlerini dağıtmaya başlamıştı. Bu dağıtıma ilk ayak uyduran Binance borsası olmuştu. Yatırımcılarına dağıtım yapan Binance için bir sorun çıkmamıştı. Fakat sonrasında diğer borsa ve proje ile ilgili spekülasyonlar çoğaldı.

Katılımcı borsalar, müşterilere FLR tokenleri dağıttı. Ancak ödüller beklenenden düşük kaldı. Bu sorun LUNA’da da yaşanmıştı. Flare Airdrop gününde 0,15 dolarlık bir zirve fiyatına ulaştı. Bugün, sadece bir hafta sonra, yazı yazılırken %71,5 düşerek 0,042 dolardan işlem görüyor.

Flare Airdrop yüzünden Coinbase dava konumuna geldi

Amerika Birleşik Devletleri Bölge Mahkemesinde yapılan bir şikayete göre, Davacı Dallas Woody, müşterilerine Songbird ve Flare tokenleri sağlamadığı için Coinbase’e karşı bir toplu dava açtı. Kripto borsasının, Airdrop’u XRP sahipleri arasında dağıtmayı açıkça kabul ettiği iddia ediliyor.

Davanın bireysel olarak ve Flare Airdrop’a benzer şekilde konumlanan diğer herkes adına açıldığını belirtti. Ancak şikayet Coinbase’in CEO’su Brain Armstrong’un da adını taşıyor. İtirazın kişisel bilgilere ve avukatın soruşturmasına dayandığını vurgularken.

Şu anda toplam 100 milyarlık arzın 12 milyarı token dolaşımda. Ek olarak, FLR, protokol yönetişimi amacıyla belirteçlerini paketleyen veya devredenler için 36 ay boyunca aylık olarak dağıtılmaya devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin