Bu treni kaçıranlar üzülmüştü: Kazançlı altcoin yeni uçuşa hazırlanıyor olabilir!
Bu treni kaçıranlar üzülmüştü: Kazançlı altcoin yeni uçuşa hazırlanıyor olabilir!

Fiyatı 90 günde 13 kat artan bu altcoin şov yapıyor! Yükseliş sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Muhteşem bir performans gösteren Solve tokeni piyasada 299. sıraya yükseldi. Tokenin yükselişi trader ve yatırımcıların dikkatini çekti.

Solve.Care aslında bir sağlık platformu ve SOLVE tokeni, platformun yönetişim tokeni olarak işlem gösrüyor. Platformun amacı, sağlık dünyasında sahtekarlık ve israfın varlığını ortadan kaldırarak yaşam kalitesini iyileştirmek.

Solve token performansı

Solve tokeni, son 24 saatte son derece iyi performans göstererek %215’ten fazla arttı. Tokenin işlem hacmi %2147,34 artarak şu anda 995 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Böyle bir yükseliş hareketiyle, Solve’un piyasa değeri %241’den fazla artarak 191 milyon dolar seviyesinde yer aldı. Kripto para, 5 ay önce elde edilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,6 doların %23,4 altında.

Fiyatlar 19 Ekim’de %250,29 artarken, bugün yazı yazılırken tokenin fiyatı %44 artarak 0,4048 dolar oldu. Ekim ayı özellikle Solve tokeni için yükselişle geçti, fiyatlar daha ayın ilk gününde %6,64 arttı.

14 Ekim’de %15,08 ile bir başka yükseliş dalgası görüldü. 90 günlük en düşük ve 90 günlük en yüksek fiyatları, yani 0,04457 ABD doları ve 0,5754 ABD dolarını karşılaştırdığımızda 13 katlık ciddi bir fark var. 

SOLVE geleceği ve ortaklıklar

Solve.Care, 26 Ekim’de açıklanacak yeni bir ortaklık hakkında heyecan yaratıyor. Bu haber, kullanıcıları Solve’un üzerinde çalıştığı yeni proje hakkında heveslendirmişe benziyor.

Yeni projenin heyecanıyla tokenin fiyatı %82,5 artarak 0,149 dolara yükseldi. Sağlık sektöründeki piyasalarda ödeme için tasarlanan bu yeni platformla, SOLVE geleceği parlak görünüyor ve değerli bir yatırım olduğunu kanıtlayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin