Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?
Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?

Fiyat çöktü! Ama Ripple (XRP) için daha kötü bir haber var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük üçüncü dijital varlık olan Ripple (XRP), geçtiğimiz günlerde büyük bir düşüş yaşadı. Kripto para birimi 0,28 dolarlık uzun vadeli desteğin altında düştü.

Ripple fiyatı keskin düştü ama daha kötüsü SEC, XRP’nin peşinde

XRP için son günler pek iyi geçmiyor. Bu çöküş, Ripple’ın (XRP) menkul kıymet olarak kabul edildiğine dair yeni bir şikayet yapıldığı bir anda gerçekleşti. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığını netleştirmedi. Yeni bir dava kapsamında, yatırımcıların Ripple’ın XRP dijital varlıklarını tanıtmasıyla yanlış yönlendirildiği yönündeki iddiayı içeriyor.

Davanın üzerinden bir yıl geçti, ancak henüz Ripple’ın pozisyonu konusunda bir karara varılmadı. Ripple, şikayetler için cevabını dosyalamak için tam bir ay geçirdi.

Kripto para birimine karşı yeni argümanlar içeren son şikayet ise 5 Ağustos’ta yapıldı. Bu dava, SEC’in mevcut yasa ve düzenlemeleri kripto para birimleri için uygulama konusundaki rehberliğini gösteren ilk federal dava olabilir.

Compound Finance Genel Danışmanı Jake Chervinsky, konuyla ilgili şu yorumu yaptı:

Bu duruşma, Ripple’ın XRP ile ilgili iddialara büyük ölçüde cevap vereceği davaya ilişkin bir ilk olacak.

Ripple (XRP), Aralık 2017’den bu yana en düşük fiyata ulaştı

Chervinsky, şikayetin XRP’nin federal ve California eyalet yasalarına göre bir menkul kıymet olduğunu iddia ettiğini belirtti. Ripple, XRP’nin şirkete ve tüm kripto pazarına zarar verebilecek şekilde bir menkul kıymet olarak görülmesini önlemek için çalışıyor.

XRP, bu haber yazılırken geçmişte dijital para birimini destekleyen çok önemli bir seviye olan 0,28 dolar altına düştü. Ayrıca XRP, bu fiyat hareketiyle Aralık 2017’den bu yana en düşük fiyata ulaştı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin