Bankera, Kripto Para İşletmeleri için SEPA Anlık Ödeme Sistemini Tanıttı
Bankera, Kripto Para İşletmeleri için SEPA Anlık Ödeme Sistemini Tanıttı

Fintek şirketi, kripto para işletmeleri için SEPA anlık ödeme sistemini tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain işletmelerine hizmet vermeye odaklanan bir fintek şirketi olan Bankera, kısa süre önce SEPA Anında ödemeleri desteklediğini duyurdu. Geçen ay itibariyle, hem kişisel hem de ticari müşteriler, tatiller de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat, Tek Avrupa Ödeme Alanı (SEPA) ağı içindeki 2.300’den fazla banka ve finans kurumu içinde anında transferlerin keyfini çıkarabilirler. Bu özellik, kripto işletmeleri için hayati öneme sahip – anında banka havaleleri, sürekli değişen kripto pazarına ayak uydurmayı kolaylaştıracak.

İlk olarak, SEPA, içinde para yatırma ve çekme işlemlerinin anında yapılmasına izin veriyor bu imkanı sunan işletmeler kullanıcılar için diğerlerine göre çok daha caziptir. İkincisi, çeşitli kripto para birimi borsaları ve likidite sağlayıcıları arasındaki fonlar anında hareket ettirilebildiğinden, fiat likiditesini daha verimli bir şekilde yönetmeye izin verir.

“Kripto para birimi işlemlerinin en önemli avantajlarından biri, neredeyse anında ödeme yapılmasıdır. SEPA Instant ile kripto işletmeleri, müşterilerine anında fiat para birimi sunarak hizmetlerini genişletebilirler. Bankera’nın kurucu ortağı Vytautas Karalevičius:

Kripto alanındaki en önemli şey kripto para birimi fiyatlarındaki dalgalanmaları yakalayabilmek olduğundan, anında bir döviz hesabına para transfer edebilmek büyük bir avantaj

Bankera’da kripto işletmeleri, son derece rekabetçi fiyatlarla SEPA ve SWIFT ödemeleri yapmak için özel bir IBAN ile çoklu para birimi hesabı edinebilirler. Ayrıca, Bankera, pazarlama, barındırma ve kart ödemelerinin kabul edildiği diğer hizmetler gibi çeşitli iş masraflarını ödemelerine olanak tanıyan esnek ve yüksek limitli Visa kartvizitleri sunmaktadır.

Geleneksel ödeme hizmetlerine ek olarak, Bankera ayrıca kart basımı, BIN sponsorluğu, sanal IBAN’lar ve kişiye özel tam kapsamlı beyaz etiket çözümleri sunmaktadır. Bankera, çeşitli dijital işletmelerin mevcut müşterilerini kartlar ve IBAN’lar gibi yeni geleneksel ödeme kanallarıyla yükseltmelerine veya altyapılarını sıfırdan oluşturmadan kendi fintech çözümlerini geliştirmeye başlamalarına yardımcı olur.

Bankera’nın çözümleri, Litvanya Merkez Bankası tarafından yetkilendirilmiş bir elektronik para kurumu olan Pervesk tarafından desteklenmekte. SEPA Instant’a ek olarak, Pervesk, geçtiğimiz Aralık ayında Visa ağının ana üyesi oldu.

Bankera, blok zinciri çağının bankası olmayı hedefliyor ve hem geleneksel finans hem de kripto ekonomisinin en iyisini kapsayacak bir ürün ve hizmet ekosistemi oluşturmak için aktif olarak çalışıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin