Finansın geleceği bu altcoin'de
Finansın geleceği bu altcoin'de

“Finansın geleceği bu altcoin’de!” Popüler analist öngörüsünü paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analisti, önde gelen bir altcoin ile ilgili önemli iddialarda bulundu.

Terra (LUNA) için önemli açıklamalar

Yeni bir strateji oturumunda, finansal eğitim YouTube kanalı InvestAnswers, 417.000 abonesine, açık kaynaklı Terra’nın (LUNA) potansiyel lider adayı olduğunu belirtti. Kanal, merkezsiz sabit paraların hem fiat hem de kripto para birimi kullanıcılarının gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayabileceğini anlattı.

“LUNA ile ilgili görüşümüz şu: Onu seviyorum. Merkezsiz, algoritmik tabanlı, itibari paraya sabitlenmiş stabilcoinlerin gelecekte çok güçlü olacağını inanıyorum. Tüm ödemelerin Blockchain’de ve belki de dünyanın diğer bölgelerinde işlediği bir mekanizma olacaklar.

Fiat’a alternatifler için şu anda dünyada ciddi bir ihtiyaç görüyoruz. İster hükümet ister birey olun, herkes fiat’a bir alternatif istiyor.”

Stabilcoinlerin geleceği

Sunucu; USD Coin (USDC), Tether (USDT) ve Terra’nın kendi TerraUSD (UST) gibi belirli sabit paraların gelecekteki beklentilerini de tartıştı.

“UST ve USDC’yi ilk iki olarak görüyorum.

USDT konusunda biraz endişeliyim. Neye benzediğin, ne kadar büyük olduğunu bilmiyorum, ancak bir gün ortaya çıkabilir ve bu UST’yi potansiyel olarak ikinci sıraya koyabilir.”

Kripto analisti, Terra’nın kripto tabanlı sabit paralarının hükümet düzenlemesi ve fiat para birimlerinin olası devalüasyonu dahil olmak üzere çeşitli risklerle karşı karşıya olduğunu belirterek sonuca varıyor.

“Riskler var. Peg riski ve düzenleyici risk büyük sorunlar. Ayrıca gelişmek için istikrarlı bir kripto piyasası gerekiyor. İçeriden yoğun bir sahiplik de var, ancak talep bunu düzeltiyor. Önümüzdeki 24 ay kritik.

Ancak bunu başarırlarsa, çok büyük olabilir.”

Terra, hafif bir düşüş eğilimi ile son bir haftadır sallantıda. Bu haberin yazıldığı sırada, LUNA bir miktar yükseldi ve 79.77 $’dan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin