Kritik Bitcoin tahmini!

Ünlü finans yöneticisinden kritik Bitcoin tahmini: 100 Bin Doları aşacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SkyBridge Capital’in kurucusu ve yönetici ortağı Anthony Scaramucci’den önemli bir Bitcoin tahmini geldi: “Bitcoin önümüzdeki iki yıl içinde efsanevi 100.000 dolarlık sınırı aşacak”

CNBC’ye açıklamalarda bulundu

Daha önce Beyaz Saray iletişim direktörü olarak çalışan Amerikalı finansör, Çarşamba günü CNBC ile yaptığı röportajda Bitcoin tahmininde bulundu. Ayrıca, Bitcoin’in Rus ekonomik yaptırımları arasındaki rolü ve son zamanlardaki yukarı yönlü fiyat hareketinin nedeni hakkında bazı düşüncelerini de açıkladı.

Bitcoin Grafik

CoinMarketCap’in grafiği. Scaramucci, Bitcoin’deki geri dönüşü, Ukrayna savaşının ortasında bir aşırı satışın ardından normalleşmeye bağlıyor.

Cüzdanlardaki büyümeye dikkat çekti

Scarmucci, bunun “Bitcoin’in cüzdan büyümesine bağlı olarak, temelde ticaret yapabileceğini düşündüğümüz yere bir geri dönüşü ve normalleşmesi” olduğunu belirterek devam etti. Piyasa yorumcularına göre “Bitcoin’in Ukrayna gerilimlerinden çok fazla etkilendiği kesinlikle ortada ve eğer herhangi bir durumda, hedge / değer deposu argümanı geçerliyse, kripto küresel kargaşaya en dayanıklı varlıklardan biri olmalı. Tabii ki, büyük bir varsayım” gibi ifadeler dikkat çekiyor.

“Bitcoin’in en önemli özelliği ademi merkeziyetçi yapısı”

Ünlü iş adamı ayrıca, ademi merkeziyetçiliğin gücünden ve giderek daha çalkantılı bir hale gelen dünyada kripto para ağının direnişinden bahsederek “Küresel ölçekte ivmelenme şekli göz önüne alındığında bundan kurtuluşun çok zor olması…. Çin hükümetinin Bitcoin’i, Bitcoin madencilerini kaldırma ve Bitcoin’i yasaklama konusundaki ısrarına rağmen, Bitcoin işlemlerinin %10’undan fazlasının Çin’de yapıldığını unutmayın” dedi.

Açıklamalarında Scaramucci en temel noktalardan birine dikkat çekerek “Bitcoin’in ademi merkeziyetçi yapısı onu dünya genelinde kullanımı kolay bir para birimi haline getiriyor” dedi.

İlginç mesajlar veren Scaramucci, “bu cüzdanlar oldukça şeffaf… yaptırımlardan kaçınmak için kullanmak zorlaştı” dedi.

“Bitcoin federal rezerviniz olamaz”

630 milyar dolarlık Rus yabancı varlıkları dondurulduğunda, bu ölçekteki paranın blok zincirinden sürtünme olmadan yıkanabileceği ihtimali pek gerçekçi görülmüyor. Ancak Scaramucci, düzenleyicilerin ve merkezi hükümetlerin Bitcoin’i neden sevmediğini anlayabildiği belirterek “Gerçek şu ki Bitcoin için kesinlikle bir Federal Rezerviniz olamaz” dedi.

Kritik Bitcoin tahmini: “İki yılda 100 bin dolar olur”

Son olarak, Scaramucci ağızları sulandıran bir Bitcoin tahmininde bulunarak konuyu kapattı ve “Dünyanın en büyük kripto para birimi iki yıl içinde 100.000 dolardan işlem görecek” dedi. Daha önce de bu türden yükselişe benzer bir Bitcoin tahmininde bulunmuş olan işi adamı, röportajda, geçen yıl yanlış yaptığını çünkü savaşı veya COVID’in bu denli uzamasını tahmin edemediğini belirtti.

Ağdaki cüzdanlardaki şaşırtıcı büyümeye atıfta bulunan Scaramucci, bu büyümenin gerçekleşmesinde sahip olduğu ağın etkisinin çok büyük olduğunu belirterek “Cüzdanlar büyüdükçe, Bitcoin ağındaki işlemler büyüdükçe, insanların Bitcoin’e daha fazla güvendiğini düşünüyorum; Bitcoin defteri; Bitcoin’in muhasebesi” dedi.

Boğalar sıkılaşma bekliyor

Scaramucci’nin 100 Bin Dolarlık Bitcoin tahmininde yatan mantığın piyasada boğaların genelinde yaygın bir kanı olduğu düşünülüyor. Boğalardaki görüş yarılanmaların fiyatlandırılmadığı ve devam eden daralmanın Bitcoin’i dikey gönderen bir sıkışmaya neden olacağı yönünde. İş adamı ayrıca, şu anda günde 900 bitcoin çıkarıldığını, ancak bunun Şubat 2024’teki bir sonraki yarılanmada 450’ye düşeceğini kaydetti.

Bitcoin’i altı rakama itmek için hazırlanmış, yarıya indirilmiş bir talep sıkışması göreceğimize inandığını belirten Scaramucci “Bu arz kısıtladığından, genellikle oldukça büyük bir fiyat artışı yaşadık” diyerek sözlerini tamamladı.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin