featured

Finans ve teknoloji sektörünün tecrübeli isimlerinden stabil coin projesi: USDD

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JPMorgan ve Intel eski çalışanları ile TrustToken, USD Digital (USDD) adında ABD doları destekli bir stabil coin piyasaya süreceklerini duyurdu. Eski JPMorgan, Intel çalışanları ve TrustToken tarafından kurulan Küresel Para Birimi Örgütü (GCO), stabil coinin rezervini oluşturacak dolar miktarının üçüncü taraf bir güven şirketinde tutulacağını açıkladı. Şu an, stabil coin pazarı 5 milyar dolardan fazla bir değere sahip.

JPMorgan ve Intel’in eski çalışanları USD destekli bir stabil coin çıkarıyor

GCO CEO’su Joe Vellanikaran

GCO CEO’su Joe Vellanikaran, günlük işlemcilere kurumsal seviyede dijital para sağlayacak bir stabil coin geliştirmekten heyecan duyduklarını söyledi. Tüm tüccarlara Blockchain yarar sağlamalarını amaçladıklarını ekledi.

USDD ile GCO, geleneksel ve merkezi olmayan finans sektörü arasında bir köprü olmayı ve her ikisinin de son kullanıcı için faydalarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. USDD, Ethereum Blockchain üzerine kurulu bir ERC20 tokeni olacak ve ABD doları tarafından desteklenecek. Coin, GCO web sitesi üzerinden kullanılabilir.

CEO Vellanikaran, USDC ve GUSD gibi stabil kripto paraların ortaya çıkması ile birlikte traderların blok zincir alanında teminatlandırmanın öneminin farkında vardıklarını söyledi. Ayrıca USDD ile birlikte, tam destekli bir stabil coinin istikrarına ve güvenliğine yoğunlaştıklarını ve onu küresel bir ortaklar ağına açtıklarını da sözlerine ekledi.

chaintimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin