Finans uzmanı, Bitcoin boğa koşusu için ne kadar bekleyeceğimizi söyledi…

Finans uzmanı, Bitcoin boğa koşusu için ne kadar bekleyeceğimizi söyledi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında son haftalarda yaşanan hareketlilik gözlerden kaçmıyor. Bu hareketlilik ile beraber yeni tahminler de gelmeye devam ediyor. En çok merak edilen ise Bitcoin boğa koşusu…

Lider varlığın bir yükseliş sergilemesi için henüz erken olsa da aldığı pozisyonlar iyimser kalmasını sürdürüyor. Bu sayede yatırımcılarında korkusu azalıyor.

Yatırım danışmanlığı firması Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes, BTC’nin son zamanlardaki küçük kazanımlarına rağmen varlığın bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun daha uzun süreceğine inanıyor.

Bitcoin boğa koşusu için iyimser tahmin

23 Temmuz’da Kitco News ile yaptığı röportajda konuşan Grummes, bir sonraki rallinin Mayıs 2024 için planlanan Bitcoin halving etkinliğinden altı ila 12 ay önce gerçekleşeceğini öne sürdü. Grummes,

“Daha geniş bağlamda, Bitcoin söz konusu olduğunda kripto kışında olduğumuzu düşünüyorum. Genellikle bu kriptolar biraz zaman alıyor. Muhtemelen Mayıs 2024’te gerçekleşmesi beklenen bir sonraki Bitcoin yarılanmasına kadar beklememiz gerekecek.

Yani bundan yaklaşık iki yıl sonra olacak. Bence gerçekçi olarak, bu pazarın yeni ve büyük bir boğa piyasasına gerçekten hazır hale gelmesi en az 6 ile 12 ay daha alacak.”

Bitcoin kurtulma modunda

Finans uzmanı, mevcut Bitcoin fiyat hareketine dayanarak, kriptonun borsa ile bağlantılı olarak bir toparlanma modunda olduğunu ve yatırımcıların yukarı ve aşağı yönde sürprizler beklemesi gerektiğine dikkat çekti.

Uzun vadede Grummes, kurumların artan benimsenmesi ve girişinin bir sonraki boğa koşusunu destekleyeceğini belirterek Bitcoin için yükseliş eğilimini dile getirdi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin