İsrailli firma Bitcoin karını birkaç ayda ikiye katladı
İsrailli firma Bitcoin karını birkaç ayda ikiye katladı

Finans lideri: “Bitcoin’in günlük fiyat değişiklikleri önemsiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finans dünyasında iyi bilinen bir isim olan Mark Yusko, Bitcoin’in kaosa karşı korunmak için kullanılabileceğini düşünüyor.

Mark Yusko: “Bitcoin kaosa karşı korunmak için var.”

Kripto para birimi sektöründeki bazı uzmanlar son zamanlarda Bitcoin’in ekonomik belirsizliklere karşı korunmak için kullanılabileceğini söylemeye başladı. Mark Yusko da bu isimler arasındaydı. CNBC ile yaptığı röportajda Yusko, Bitcoin’in özellikle uzun vadeli yatırımlar için uygun olduğunu söyledi. Yusko’ya göre, siyasi veya ekonomik belirsizlikten kaçınmak isteyen insanlar Bitcoin’de uzun vadeli yatırımlar yapabilirler.

Bitcoin’in uzun vadeli bir yatırım tercihi olması gerektiğini belirten Yusko, Bitcoin’in kısa vadeli performansının kritik olmadığını da belirtti. Yusko’ya göre, Bitcoin bir çekirdek değer saklama aracıdır, insanlar Bitcoin’de kısa vadeli değil, uzun vadeli yatırımlar yapmalıdır. Kripto para birimi sektöründe önde gelen isimlerden biri olan Anthony Pompliano, bir süre önce yatırımcılara verdiği tavsiyelerde portföy tahsisi hakkında bazı yorumlar yaptı.

Anthony Pompliano’nun portföyünün yüzde 50’sinden fazlası Bitcoin’de

Pompliano, yorumları sırasında portföyünün yüzde 50’den fazlasının Bitcoin’de olduğunu söyledi. Öte yandan Mark Yusko, yatırım portföyündeki çok büyük bir kısmını kripto para birimine ayırmanın gerekli olduğunu düşünmüyor. Yusko’ya göre, bir yatırımcının toplam aktiflerinin yüzde 1, 2, 3, 4 veya 5’ini Bitcoin’e devretmesi yeterli olabilir.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin