featured
Ankorus

Finans Dünyasının Kapılarını Ankorus ile Aralayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ankorus, 25 Kasım’da başlayacak Token Generation Event (TGE) için ANK TOKEN olarak bilinen , yakın zamanda kendi geliştirdiği ERC-20 TOKEN ile  kripto / blockchain dünyasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Finans Dünyasının Kapılarını Ankorus ile Aralayın

 

CEO Cruz

“Ankorus hem kripto hem de finansal dünyayı anlıyor. Diğer brokerler kripto alanında tecrübesiz. Şimdiye kadar yaptıkları iş, geleneksel finans olmuştur. Ekibimiz hem kripto hem de geleneksel finansal varlıklarda tecrübeli bir ticarette ve kendim de başarılı bir CME vadeli işlem tüccarıyım “dedi.

CEO Cruz şöyle devam etti:

“Bitcoin vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesiyle, bir hesap açma ve para çekme, uzun süren bekleme süreleri gibi sorunları ortadan kaldıran bir şifreleme borsasına  artık ihtiyaç yok. Varsayılanın aksine  şifrenizin kaybolması riski yoktur. Akıllı cüzdanlar hakkında endişelenmenize gerek yok. Ankorus’u kullanırken, bir krpitopara hesabı yönetmek zorunda değilsiniz. Şifrenizi kaybettiyseniz, sadece sıfırlayabiliriz. Müşterimizi tanımak için  KYC’yi yapıyoruz. Hesabınız sigortalıdır ve CME’de temerrüde düşme riski yoktur.”

 

Ankorus daha sonra, bitcoin seçenekleri gibi benzer şifreleme ürünleri ve gelecekteki diğer kripto para birimleri için geleceklerini eklemeyi planlıyor. Ayrıca, denetlenen, denetlenen ve denetlenen bir komisyoncu-satıcı olan Ankorus, kriptolara sahip kişiler için küresel çapında işlem gören herhangi bir varlık sunacak ve müşterilerin tercih ettiği bireysel varlıkları da gösterecektir.

 

Bitcoin Futures Kripto Dünyasını Nasıl Değiştirecek?

CME bitcoin future’ları, Ankorus’u doğrudan kripto sahiplerine teslim edecek şekilde konumlandırılmış olarak, kripto dünyasına birçok yeni avantaj getirecektir.

  • Yüksek derecede düzenlenmiş bir değişim olan CME’ye katılma olanağı.
  • Risk kontrolü.
  • Marj Kuralları.
  • Takas mekanizması.
  • Gözetimi.
  • Sigorta.
  • Şeffaflık ve denetim yolları.

Ankorus Dağıtım Aşaması

Şirket, 25 Kasım’da ödemelerinizi kabul etmeye başlayacak. İlgili taraflar sıralamasında yerlerini rezerve etmek ve potansiyel olarak % 50 ilk katılımcı bonusuna hak kazanmak için beyaz listeye katılmaya davet ediliyor.

Genel satış (Crowdsale) için “hard cap” 150.000 ETH olarak belirlenmiştir. ANK’nın kamusal dağılımı toplam 100 milyon ANK’tan (azami tedarik) 50 milyon olacaktır. Zorunlu tutarı karşılamamışsa katkı payı 30 gün sonra kapanacaktır. Katkıda bulunanlar, kitle fonlama (crowdfunding) döneminde katkılarını akıllı cüzdanlarında görebileceklerdir.

 

 Daha ayrıntılı bilgi için :

 Email: (Media): [email protected] (General) : [email protected]
Website: http://ankorus.org/
Telegram: (Channel) https://www.t.me/Ankorus (Chat) www.t.me/AnkorusChat
Twitter:
https://twitter.com/AnkorusGlobal
Blog:
https://medium.com/@Ankorus
Facebook:
https://www.facebook.com/Ankorus/
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCXEUcDDwTGjtVF1xobqcdlQ
White Paper:
https://www.ankorus.org/wp-content/uploads/2017/10/Ankorus-Whitepaper.pdf


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin