Financial Times özel raporu, kripto para birimleri için iki bölüm ayırdı
Financial Times özel raporu, kripto para birimleri için iki bölüm ayırdı

Financial Times özel raporu, kripto para birimleri için iki bölüm ayırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazartesi günü Financial Times, finans dünyasına getirilen en büyük yenilikleri konu alan raporunda kripto para birimlerine özel 2 bölüm ayırdı. Financial Times özel raporu, ülkenin ticaret endüstrisi, mülk ticareti ve bu alanların kripto para birimi sektörüne nasıl maruz kaldığı yönünde bilgiler verdi.

Yatırımcıların, piyasaya katılımlarının yüksekliği göz önüne alındığında, tescilli ticaret grupları için kripto fiyatlarındaki volatilitenin iyi bir şey olduğu belirtiliyor.

Jump Trading Direktörü Rob Sagurton, şirketin şu anda ciddi bir oranda kripto para ticaretine giriştiğini ve gelecekte farklı pazarlara da açılacaklarını ifade etti.

“Kripto borsaları olgunlaştıkça sorumluluklarla yüzleşmelidir.” başlıklı bir başka makale, endüstrideki boşluklara işaret etti.

Financial Times özel raporu, kripto paraların geleneksel pazarı etkileyeceğini belirtiyor

Rapor bir parite çizmeye ve hikayenin her iki tarafını getirmeye çalıştı. Genel müdür olan Zeeshan Ferosh, kripto pazarının yapısı itibariyle geleneksel pazarı etkileyeceğini söyledi. Ancak geleneksel fiat pazarından gelen Peter Randall bu durumun pek “olası” olmadığını ifade etti.

Randall şöyle söyledi:

Cryptomarkets’teki likidite eksikliği nedeniyle, kripto piyasasının “karmaşık piyasalar ve finansal sistemler” tarafından istenen “operasyonel esnekliği” sağlaması pek olası değil.

Özel raporda FT, önümüzdeki on yıl içinde ortaya çıkacak ticaret riskleri, Londra pazarlarının Brexit’ten sonra karşılaşacağı güçlükler ve Çin’in finans piyasasının yabancı yatırımcılara yeni fırsatlar açtığıyla ilgili konulardan da bahsetti.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin