featured

Filecoin’in karmaşık sinyalleri ne anlama geliyor? Sıradaki hareket yükseliş mi düşüş mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Filecoin, yatırımcılarının kafasını karıştıran sinyaller veriyor. Altcoin’in kısa vadeli fiyat hareketi yükseliş mi yoksa düşüş eğiliminde miydi? Daha önce kısa vadede yukarı yönlü olan piyasa yapısı, son üç gündür değişiyor gibi görünüyor. Teknik göstergeler Filecoin için ortaya çıkan düşüş momentumunu ve satış baskısını işaret ediyor. Grafiklerdeki yükseliş şekli belirgin, ancak aynı zamanda güçlü bir satın alma baskısı olduğuna dair henüz bir işaret yok.

Filecoin (FIL) 1 saatlik fiyat grafiği analizi

Yatırımcıların kafasında çok fazla soru işareti oluşmuş durumda. Daha geniş zaman dilimlerinde formasyon, yalnızca yukarı yönlü bir kırılma ile teyit edilecek olan, yapım aşamasında olan bir yükseliş flama formasyonu gibi görünüyordu. Ancak bu kesin olarak doğrulanamıyor.

Filecoin grafik

Hacim Profili Görünür Aralığı, POC’nin 24,6 dolarda bulunduğunu gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada fiyat,  son on günün Hacim Profiline göre oldukça düşük.

Filecoin, bu yazının yazıldığı sırada 24,16 dolardan işlem görüyor. Aynı zamanda grafiğinde simetrik bir üçgen şekli oluşturdu. Ancak 18,9 dolardan 27,8 dolara doğru olan hareketi bayrak direği olarak düşünürsek, o zaman bir flama deseni oluşabilir.

Altcoin için teknik göstergeler ne diyor?

Öte yandan 23 doların altında gerçekleşecek bir hareket, flama formasyonunun geçersiz olduğunu ve piyasanın düşüşe geçtiğini gösterir. Kısa vadeli momentum göstergeleri, FIL’in bir günde 26 dolardan 24,1 dolar seviyesine düşmesine tepki verdikleri için düşüş yaşadı.

Teknik göstergelerden RSI, 37 endeksinde işlem görüyor. Müthiş Osilatör de yükselen düşüş momentumunu göstermek için kırmızı çubuklar oluşturmuş durumda. CVD, satış baskısına tepki olarak son birkaç saattir kırmızı.

Sonuç olarak

Piyasa lideri olan Bitcoin, geçtiğimiz gün 46,000 dolar seviyesinden bir düşüş yaşadı. Filecoin’in son fiyat hareketi, piyasada oluşan korkuya verdiği bir tepki olabilir. Bu nedenle, 23 dolar seviyesi ayılara devredilmediği sürece boğaların savaşma şansı var. Öte yandan, 26,4 doların üzerinde bir fiyat hareketi 32 dolara doğru bir yükselişi başlatabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin