FIL fiyat analizi: Filecoin'in yukarı yönlü hareketi sona erdi!
FIL fiyat analizi: Filecoin'in yukarı yönlü hareketi sona erdi!

FIL fiyat analizi: Filecoin’in yukarı yönlü hareketi sona erdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Filecoin fiyat analizi, FIL kripto para biriminin düşüş eğilimi içinde işlem gördüğünü ortaya koyuyor. FIL fiyatı, 7 dolardaki direnci kıramadı. Direncin kırılmaması, fiyatları yakın vadede 5,50 dolara veya altına çekebilir. Artan yönde, 7,20 dolarda güçlü bir direnç görülüyor ve bu seviyenin üzerinde bir kırılmanın fiyatı yükseltmesi beklenebilir.

Filecoin fiyat analizi, FIL’in acil destek olarak 6 dolar seviyesini test ettiğini ortaya koyuyor. Fiyatlar bu seviyeyi aşarsa, 5,50 ila 5,75 dolar bölgesine doğru daha fazla düşüş görülebilir. Filecoin, son 24 saatte %0,35 düşüşle 6,75 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi de %30’un üzerinde düşüşle şu anda 256.442.969 dolarda bulunuyor.

Günlük grafikte Filecoin fiyat analizi

Filecoin fiyat analizi, FIL’in daha düşük dipler ve daha yüksek tepeler oluşturduktan sonra bir kama modeli içinde işlem gördüğünü ortaya koyuyor. Şu anda, fiyat 6,75 dolar seviyesinin yakınında seyrediyor ve düşüş modelinden çıkmaya çalışıyor. Yükselişin gerçekleşmesi için FIL’in 7,20 dolar direnç seviyesinin üzerinde kapanması gerekiyor. Ancak fiyatlar bu seviyeyi aşamazsa, 6 dolar seviyesindeki destekle bir başka aşağı yönlü hareket olabilir.

image 527

Fib düzeltme seviyeleri, fiyatların mevcut 5,5 ila 7,0 dolar aralığının üzerine çıkamaması durumunda %50 seviyesinin herhangi bir yukarı yönlü harekete karşı güçlü direnç sağlayabileceğini gösteriyor. Bir sonraki düzeltme seviyesi ise 4,60 dolar olabilir.

Göreceli Güç Endeksi göstergesi 50 seviyesinin altında bulunuyor ve olası bir yükselişe işaret etmiyor. 50’nin üzerindeki bir hareket, bir yükseliş trendinin başlangıcına işaret edebilir, ancak o zamana kadar, daha fazla yatay ticaret hareketi bekleyebiliriz. MACD çizgisi ise, boğalar için olumlu bir işaret olabilecek sinyal çizgisini geçmeye çalışıyor.

Hareketli ortalamalar yatay seyrediyor ve 50 günlük SMA 7,00 dolarda direnç sağlıyor. 100 günlük SMA da düşüş eğilimi gösteriyor ve bu da düşüş eğiliminin piyasaya hakim olabileceğini gösteriyor.

FIL/USD 4 saatlik fiyat analizi

4 saatlik grafik, FIL/USD ticaretini, 7,00 dolarlık direnç ve 6,60 dolarlık destek ile bir üçgen modeli içinde hareket ettiğini gösteriyor. Bu seviyenin altında bir kırılma, fiyatları bir sonraki 6,25 dolarlık desteğe doğru götürebilir. Ancak mevcut direncin üzerinde bir kırılma, fiyatın bir sonraki 7,20 dolarlık dirence kadar artmasına neden olabilir.

image 526

RSI göstergesi hâlâ 50’nin altında ve herhangi bir yükseliş kırılması belirtisi göstermiyor. MACD çizgisi sinyal çizgisinin altından geçerek düşüş momentumunun piyasada güçleniyor olabileceğini gösteriyor.

Üstel Hareketli Ortalamalar (EMA’lar), yatay yönde seyretmeye devam ediyor. Kilit destek seviyeleri 6,00 dolar ve 5,75 dolar seviyelerinde belirlenirken, kilit direnç 7,20 dolar olarak görülüyor. Bu seviyelerden herhangi birinin kırılması, o yönde daha fazla hareketin sinyalini verebilir.

Filecoin fiyat analizi sonucu

Filecoin fiyat analizi, FIL’in henüz bir yükseliş kırılması belirtisi olmadan bir düşüş modeli içinde işlem gördüğünü ortaya koyuyor. Mevcut aralığın üzerindeki veya altındaki herhangi bir hareket, bu yönde daha fazla hareketin sinyalini verebilir. Şu anda FIL, acil destek olarak 6 dolarlık destek seviyesini test ediyor. Bu seviyenin reddedilmesi, fiyatları yakın vadede 5,50 dolara kadar düşürebilir. Artan yönde, kama formasyonunun kırılması, yakın vadede fiyatları 7,20 dolar veya daha yükseğe çıkarabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin