Binance desteği duyurdu: Filecoin Mainnet için yüzde 25 değerlendi…

Binance desteği duyurdu: Filecoin Mainnet için yüzde 25 değerlendi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli projelerinden biri olan Filecoin Mainnet ile beraber yeniden güçlenmek istiyor. Ekip, ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ayı sezonunda daha fazla proje üzerinde çalışmalar gerçekleştirildi. Web3 kavramının önem kazanacağı günü bekleyen proje hak ettiği değerlenmeye sahip olabilecek.

Kripto yatırımcıları ve projeyi geliştiren ekip, web3 ile beraber daha fazla gelişim bekliyor. Boğa sezonunda iyi bir performans sonrası geri çekilen altcoin, yeniden canlanmak istiyor. Proje sürekli aktif ve güncel tutulurken, önemli şirket ve borsalardan da destek alıyor. 

Son olarak yarın gerçekleşecek olan Filecoin Mainnet için, destek duyurusu geldi. Lider kripto para borsası Binance, 14 Mart Salı günü gerçekleşecek olan Mainnet için desteğini açıkladı.

Filecoin Mainnet için önemli bir destek aldı

Filecoin fiyatı, Filecoin Virtual Machine (FVM) lansmanından önce pazartesi günü %25 fırladı. Filecoin Mainnet haberi ve piyasanın iyileşmesini fırsat bilen altcoin, 4’te bir oranında yükseliş yaşadı. 

13 Mart’ta yapılan resmi duyuruya göre kripto borsası Binance, “Network v18 Hygge” olarak adlandırılan Filecoin Mainnet’ini destekleyecek. Bu açıklamada kripto para biriminin fiyatlanmasını sağladı. Yapılan açıklamaya göre destek, 14 Mart Salı günü gerçekleşecek. Buna göre borsa, Filecoin (FIL) yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacak.

Ticaret, ağ yükseltmeleri sırasında etkilenmediğinden, kullanıcılar FIL ticaretine devam edebilir. Yükseltme başarılı olduktan sonra Binance, FIL yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin