featured

FIL analizi: Yaklaşık yüzde 100 artan varlık için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Filecoin (FIL) fiyatı son altı günde galibiyet serisini sürdürüyor. Bu galibiyet şu an fiyatını 10.3 dolara ulaştırdı. Bu hızlı ralli, alıcıları 6,3 dolar direncinin altındaki yedi haftalık konsolidasyon aşamasından kaçma konusunda destekledi. Ayrıca, hızlandırılmış yükseliş momentumu yakın zamanda 9.3 dolarlık direnci kırdı. Bu da boğaların başka bir yükselişe hazırlandığını gösteriyor.

FIL analizi; 5 dolarlık psikolojik işaretteki alıcıları, genel direnç 6.29 dolarda olan bir konsolidasyon aralığı oluşumuyla düşüş trendini yumuşattı. Sonuç olarak, yükseliş eğilimi momentumu bir aydan fazla konsolidasyon aralığında sıkışıp kaldı. Şimdi ise 20 günlük EMA’da yanal bir kaymasına yol açtı.

Ancak, son dönemde faiz artırımı sonrası genel piyasa koşullarındaki iyileşme ile birlikte FIL fiyatları, talep artışıyla konsolidasyon aralığının üzerine çıktığını görebildik.

FIL analizi: Boğa koşusu nereye götürüyor?

Son boğa koşusu, altı gündeki %96 fiyat artışını gösterdi. 50 ve 100 günlük EMA’nın üzerinde kırılımlar gelmesi fiyatı yükseltti. Ayrıca, gün içi işlem hacmindeki artışlar ile alıcıların güveninde bir artışı temsil eden yükseliş desteği oldukça belirgindir.

Şu anda piyasa fiyatı, EMA’lar üzerindeki yükseliş etkisini artıran 10 dolarlık psikolojik işareti aşıyor. Bu nedenle, 20 ve 50 günlük EMA’nın kısa bir süre sonra yükselişini görebiliriz.

FIL analizi için satın alma baskısı devam ederse, günlük mum 9,3 dolarlık kırılan direncin üzerinde kapanacak. Böyle bir durumda, boğa koşusu 13 dolarlık genel dirence ulaşabilir.

Bununla birlikte, bu tür acele büyüme sağlıksız olarak kabul ediliyor. 

Genellikle fiyatı istikrara kavuşturmak için önemli bir düzeltme izler. Bu nedenle, olası bir geri çekilme, potansiyel alıcılar için daha iyi bir giriş fırsatı sağlayarak 9,3 ila 8 ABD doları işaretini yeniden test edebilir.

Teknik gösterge

  • DMI – DI hatlarında yükseliş geçişi ve ardından ADX hattında yükseliş dönüşü, teknik gösterge ivme kazanan bir yükseliş eğilimini yansıtıyor.
  • RSI – Ani fiyat artışına tepki olarak günlük RSI eğimi aşırı alım bölgesine doğru yükseldi. Bu nedenle, cari fiyattan yeni alıcılar olası bir geri çekilme riski altındadır.
  • Direnç seviyeleri – 11$ ve 13$
  • Destek seviyeleri – 9,3$ ve 7,5$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin