featured
FidentiaX

Blockchain ve Sigortayı Birleştiren FidentiaX, TOKEN satışı başladı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain üzerinden Hayat Sigortası Poliçesi almanızı sağlayan ve Sigorta Pazarını Kökten Değiştiren Girişim FidentiaX, TOKEN satışı başladı, son gün 5 Aralık 2017

 

Sigorta Pazarının Durumu:

FidentiaX, ticarete elverişli hayat sigortası poliçeleri için dünyanın ilk pazaryerini oluşturuyor. Bu yenilikçi çözüm, poliçe sahiplerinin hayat sigortası poliçelerini, sigortacısına geri teslim etmek durumunda kalmalarından çok, potansiyel olarak daha yüksek nakit değerler için satmalarına olanak tanırken, yatırımcılar, bu poliçeleri, birbiriyle ilgisiz istikrarlı yatırım getirileri elde etmek üzere satın alabiliyorlar.

 

Fırsat:

Teknik olarak, ticarete elverişli hayat sigortası poliçeleri için süredir bir pazar var,ancak bu piyasanın önünde devasa engellerde mevcuttur. Bu nedenle yalnızca birkaç seçkin uzman yatırımcıya erişilebilmektedir. Tek başına Japonya, Güney Kore, Hong Kong ve Singapur’da hayat sigortası poliçelerinin teslim edilme değeri 700 milyar doları aşıyor ve bu durum sigorta pazarını çok büyük ve potansiyel olarak çok karlı bir hale getiriyor.

Öte yandan, hayat sigortası poliçesi sahiplerinin çoğunluğu, sigortaya ihtiyaç duymadıklarında veya  karşı tarafın nakit karşılığını ödemek istemediğinde, poliçelerini sigortacısına teslim etme alternatiflerine sahip olduklarını bilmiyorlar. FidentiaX, bu tarafların her ikisine de hitap eden bir çözüm sağlayacaktır.

Blockchain teknolojisinin üzerine FidentiaX pazarını kurarak, şirket bu kârlı alternatif varlık sınıfında işlem yapmak isteyen tüm paydaşlar için güvenli, şeffaf ve güvenilir bir ortam yaratmaktadır. Sigorta poliçeleri, dijital olarak güvenli hale getirilecek, kimliği doğrulanacak ve blok zincirinde olası müdahalelerden korunacakları için onları kolayca ticarete sokulacak şekilde platform üzerinde belirlenecek.

“Sigorta sektörü büyük bir aksama (problem) yüzünden bekleniyor ve blockchain teknolojisini kullanarak FidentiaX’ın bu değişikliği gerçekleştirmede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Blockchain destekli pazar yeri  engelleri yok edecek ve tüm menfaat sahipleri için sigorta poliçelerinin ticareti için güvenli ve değişmez bir ortam yaratacaktır “diyor FidentiaX kurucularından Alvin Ang.

 

 

  TOKEN Satış Süreci

Tarihler:  6 Kasım – 5 Aralık 2017 arası

Token Adeti : 130.000.000 fdX   (1 ETH = 500 fdX)

Token Dağılımı : Topluluğa Satış 100.000.000 fdX

İş Partnerlerine     4.000.000 fdX

Kuruculara          25.000.000 fdX

Ödül                      1.000.000 fdX

FidentiaX’in tanıtım videosuna göz atın: https://youtu.be/kUQ1VGwkR_Q

 

 

FidentiaX Ltd Hakkında

FidentiaX, ticari amaçla kullanılabilen hayat sigortası poliçeleri için etkin bir pazar oluşturmak için blockchain teknolojisini kullanarak sigorta pazarındaki ezberleri bozmak için 2017’de faaliyete geçen Singapur merkezli bir fintech girişimidir. FidentiaX kurucu ekibi, bankacılık ve sigorta sektöründe 35 yılı aşkın deneyime sahip profesyonellerden oluşur. FidentiaX, yazılım platformunu geliştirmek için  blockchain geliştirme şirketi Blockchain Zoo ile ortaklık kurdu.

Ayrıca, FidentiaX, sigorta endüstrisi için blockchain teknolojisinin uyarlanmasını hızlandırmak için kar amacı gütmeyen bir temel oluşturmaktadır. Sigorta şirketlerinin doğrudan blockchain üzerinden sigorta poliçeleri üretmeleri ve teknolojinin faydalarında istifade etmelerine yardımcı olmak için açık kaynak teknolojisi geliştirmektedir.

 

Medya Bağlantısı

FindentiaX hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen www.FidentiaX.com adresini ziyaret edin veya aşağıdaki adresten şirketle iletişime geçin:

 

Email: [email protected]

Yer: Singapore

Telefon: ++65 6908 0071

Facebook: www.facebook.com/FidentiaX

Twitter: www.twitter.com/FidentiaX

Telegram: www.t.me/FidentiaX


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin