Fidelity ve Square, olumlu Bitcoin düzenlemelerinde lobi yapmak yeni konsey oluşturuyor
Fidelity ve Square, olumlu Bitcoin düzenlemelerinde lobi yapmak yeni konsey oluşturuyor

Fidelity ve Square, olumlu Bitcoin düzenlemelerinde lobi yapmak için yeni konsey oluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity ve Square, yeni kurulan bir konsey ile Bitcoin düzenlemelerini şekillendirmeye çalışıyor

Fidelity ve finansal hizmetler sağlayıcısı Square, Wall Street Journal’ın 6 Nisan tarihli raporuna göre, uygun kripto para birimi düzenlemeleri için lobi yapacak bir ticaret grubu olan Crypto Council for Innovation’ı oluşturmak için diğer birkaç şirketle güçlerini birleştirdi.

Üye listesinde ayrıca kripto para borsası Coinbase ve kripto odaklı yatırım firması Paradigm de bulunuyor.

Paradigm CEO’su ve Coinbase’in kurucu ortağı Fred Ehrsam, görünüşte ana akıma girmesine rağmen kripto endüstrisinin hala “kırılgan” olduğunu iddia ediyor:

Kripto, ana akım bir dönüm noktasında. Çok erken aşamalarında ve tıpkı internet gibi (bir zamanlar öyleydi), o aşamadayken çok kırılgandır.

Bilindiği üzere kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri kısa süre önce 2 trilyon dolara ulaştı ve tüm büyük ve kripto piyasası mevcut değeriyle orta ölçekli bankaların değerini aşmış durumda.

Yeni konsey, milletvekilleriyle iyi ilişkiler kurmanın yanı sıra, yeni ortaya çıkan endüstride teknoloji araştırmalarını ilerletmeye de odaklanacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin