featured

Finans devi Fidelity, kripto para piyasasının beklentileri karşılamadığını söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fidelity’den Timmer, kripto para piyasası lider olan Bitcoin’in değerinin 2013 seviyesine kadar düştüğünü söylüyor.

Fidelity’nin küresel makro direktörü Jurrien Timmer, yakın tarihli bir tweet dizisinde Bitcoin’in şu anda “ucuz” olduğunu iddia etti.

Yönetici, Bitcoin’in fiyat performansının 2013’ten bu yana en düşük derecede olduğu gerçeğine dikkat çekti.

Aynı zamanda Timmer, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un mevcut fiyatlarla Bitcoin’e kıyasla “daha da ​​ucuz” olduğunu söylüyor.

CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre, en büyük iki kripto para birimi rekor zirvelerinden sırasıyla %68,58 ve %74,95 oranlarında düşüş yaşadı.

Timmer, Ethereum düzeltmesinin fiyatı dibe yaklaştırmaya yakın olabileceğine inanıyor.

Bitcoin’in benimsenmesinden da bahseden yönetici, Bitcoin’in “daha üstel” mobil benimseme eğrisi yerine internet benimseme eğrisini takip ettiğine inanıyor. Bu, Bitcoin’in gelecekte daha “mütevazı” bir fiyat artışı yaşayacağını gösteriyor.

kripto para Fidelity

Timmer kısa süre önce büyüme yörüngeleri açısından Bitcoin ve Apple arasında paralellikler çizmişti.

Fidelity, BTC benimsenmesine öncülük etmişti

Bitcoin’i benimseyen ilk ABD finans devi olan Fidelity, devasa fiyat düzeltmesine rağmen en büyük kripto para biriminde yükselişini sürdürüyor.

Geçen ay Timmer, Bitcoin’in fiyat/ağ oranının 2017’den bu yana en düşük seviyede olduğuna dikkat çekmişti.

Bugün erken saatlerde Bitcoin 22,000 dolara kadar yükseldi. Ancak en büyük kripto para birimi, beklenenden daha güçlü ABD istihdam verileri nedeniyle kazançlarının bir kısmını sildi.

Kripto para piyasası, Federal Rezerv’in son derece sert para politikası nedeniyle baskı altında kalmaya devam ediyor.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin