Fidelity çoğu varlık yöneticisinin hala kriptoda
Fidelity çoğu varlık yöneticisinin hala kriptoda "eğitim modunda" olduğunu söylüyor

Fidelity çoğu varlık yöneticisinin hala kriptoda “eğitim modunda” olduğunu söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fidelity Institutional’ın başkanı Michael Derbin, bazı servet yöneticilerinin kripto konusunda şimdiye kadar “sofistike” ve “rahat” olmasına rağmen, diğerlerinin hala yetişmeye devam ettiğini söylüyor.

Eğitim aşaması

Fidelity Institutional’ın başkanı Michael Derbin, birçok varlık yöneticisi ve finansal danışmanın konu dijital varlıklar olduğunda hala gerekli derinlemesine bilgiye sahip olmadığını düşünüyor.

Bazı servet yöneticileri artık kripto para birimleri ve bunların altında yatan teknolojiler konusunda “sofistike” ve “rahat” iken, diğerlerinin çoğunun geride kaldığını söyledi. Derbin konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

“Ne yaptıklarını biliyorlar ve daha da önemlisi son yatırımcı tabanları da ne yaptıklarını biliyor. Ancak büyük çoğunluğu hala eğitim modunda.”

Fidelity Institutional, yönettiği 9,8 trilyon dolarlık müşteri varlıkları, onu dünyanın en iyi yatırım yöneticilerinden biri yapan Fidelity Investments’ın bir bölümüdür. Ayrıca, kripto para birimlerini ciddiye alan ilk şirketlerden biri oldu ve 2018 sonbaharında yeni varlık sınıfına odaklanan bir yan kuruluş başlattı.

Bilgi boşluğu

Finans yöneticileri arasında bilgi boşluğu devam ederken, Derbin, daha büyük yatırımcılar arasında dijital varlıklara olan talebin arttığını vurguladı. Tesla ve Bank of New York Mellon, Bitcoin (BTC) için tarihi bir boğa sezonu boyunca kripto alanına girmeye çalışan en son önemli isimlerinden sadece ikisi. Geçtiğimiz yıl boyunca, en iyi kripto para birimi değeri yedi kattan fazla yükseldi ve bu ayın başlarında 61.200 dolara kadar yükseldi.

Ekim 2020’de, Fidelity Digital Assets, kurumsal ilginin artmasının Bitcoin’in piyasa değerini yakın gelecekte yüz milyarlarca dolar artırabileceğini tahmin eden bir rapor yayınladı ve portföy yöneticilerinin varlıklarının bir kısmını Bitcoin’e tahsis ederek getirilerini önemli ölçüde artırabileceklerini savundu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin